نسخه های درمانی

نسخه های درمانی

درمان بیماری ها از منظرهای گوناگون
نسخه های درمانی

نسخه های درمانی

درمان بیماری ها از منظرهای گوناگون

تخم شربتی: دانه‌ای برای لاغری

این دانه‌های ریز علاوه بر این که منبع کلسیم هستند اشتها را کنترل کرده و به لاغری کمک می‌کنند.

تخم شربتی

 

دانه‌های مغذی زیادی در طبیعت وجود دارد. در بین این دانه‌ها «دانه‌های چیا» یا تخم شربتی خواص فوق‌العاده‌ای دارد که تأثیر زیادی در لاغری دارد. از زمان‌های دور آزتک‌ها تخم شربتی را کشت کرده و از آن استفاده می‌کردند. امروزه بزرگ‌ترین تولیدکننده‌ی این دانه‌های مغذی کشور پرو است. در هر حال این دانه‌های ریز علاوه بر این که منبع کلسیم هستند اشتها را کنترل کرده و به لاغری کمک می‌کنند.


تخم شربتی: یک ضداشتهای فوق‌العاده
تخم شربتی سرشار از فیبرهای محلول در آب است که به سیری طولانی‌مدت کمک زیادی می‌کند. این دانه‌های ریز در مجاورت با آب، حجیم شده و به این ترتیب جای بیشتری در معده اشغال می‌کنند. به این ترتیب نیز اشتها را کنترل کرده و میل به پرخوری را از بین می‌برد. در نتیجه شما می‌توانید در چهارچوب یک رژیم غذایی سالم از این دانه‌های ریز برای رسیدن به تناسب اندام استفاده کنید.


تخم شربتی: کنترل‌کننده‌ی میل به مصرف قند

تخم شربتی حاوی میزان قابل‌توجهی امگا 3 است. این اسیدهای چرب به‌طور مستقیم روی خلق و خوی و خواب تأثیر گذاشته و به لاغری کمک می‌کنند. به خاطر اینکه داشتن خوابی راحت و همچنین کنترل افسردگی یا اختلالات خلقی کمک زیادی به کنترل میل به مصرف قند زیاد می‌کنند. باید بدانید که مازاد قند مصرفی در بدن به چربی تبدیل می‌شود.

برای استفاده از خواص لاغری آن نوشیدنی‌تان را قبل از غذا یا در بین روز زمانی که ته دلتان ضعف می‌رود میل کنید


تخم شربتی: استفاده‌ی آسان، تأثیری شگرف
مصرف تخم شربتی نباید بیش از 25 گرم یا معادل یک تا دو قاشق غذاخوری در روز باشد. می‌توانید از دانه‌های ریز به صورت پودر در سوپ‌ها، سالادها، آش یا محصولات لبنی استفاده کنید. همچنین می‌توانید از تخم شربتی به صورت نوشیدنی استفاده کنید. یک قاشق از این دانه‌ها را در آب یا حتی آب‌میوه ریخته و میل کنید. برای استفاده از خواص لاغری آن نوشیدنی‌تان را قبل از غذا یا در بین روز زمانی که ته دلتان ضعف می‌رود میل کنید.

4 گیاه ضد کم‌خونی

کم‌خونی در اکثر آقایان و خانم‌ها وجود دارد و اینکه کم‌خونی بیماری نیست بلکه نشانه بیماری است.

معمولاً کمبود آهن بیشتر به دلیل عدم دریافت آن از طریق مصرف مواد غذایی مناسب ناشی می‌شود. بیشتر خانم‌ها در معرض کمبود آهن قرار می‌گیرند به خاطر اینکه هرماه به دلیل عادت ماهانه آهن از دست می‌دهند که باید به فکر جبران آن باشند. نوجوانان، خانم‌هایی که خونریزی زیاد دارند، خانم‌های باردار، زنان شیرده یا خانم‌های در آستانه‌ی یائسگی بیشتر در معرض کمبود آهن قرار می‌گیرند. آهن نقش اساسی در ساخت هموگلوبین‌های خون دارد و زمانی که خون از طریق خونریزی هدر می‌رود احتمال کم‌خونی نیز بیشتر می‌شود.
گزنه

گزنه
گیاه گزنه و برخی از جلبک‌ها سرشار از آهن هستند. برای اینکه بتوانید آهن موجود در سبزیجات را به‌خوبی جذب کنید باید آن‌ها را با ویتامین C مصرف کنید تا بیشتر جذب بدن شود. مزیت برتر گزنه این است که این گیاه سرشار از آهن و هم‌زمان ویتامین C می‌باشد.
برای رسیدن به نتیجه‌ی سریع و دلخواه، کم‌خونی‌تان را با گزنه درمان کنید که هم طبیعی است و هم خیلی زود نتیجه را می‌بینید. می‌توانید به مدت چند هفته روزانه برگ تازه‌ی گزنه مصرف کنید.   ادامه مطلب ...

6 نکته از هندوانه

1.خواص درمانی هندوانه

برای افراد چاق با فشارخون بالا

هندوانه میتونه در پیشگیری از حملات قلبی موثر باشه و باعث کاهش فشار خون میشه.  هندوانه برای افراد چاق با فشار خون بالا میتونه یک راه درمانی عالی باشه. چراکه به دلیل مقدار بالای آب موجود در اون باعث پر شدن معده با کالری کم میشه. همچنین فشار خون رو در این افراد کنترل میکنه و میتونه راه درمانی بسیار مناسبی باشه. در عوض به افراد با فشار خون پایین خیلی توصیه نمیشه.

سرشار از ویتامین A و C

هندوانه غنی از ویتامین ث هست که باعث تقویت سیستم ایمنی بدن میشه و از طریق جذب آهن میتونه باعث افزایش سلول های قرمز خون و هموگلوبین بشه.

همچنین این میوه عالی سرشار از ویتامین آ هست که برای سلامت چشم، دهان و دندان و پوست بسیار مفیده.

حاوی کلسیم و منیزم

هندوانه برای کودکان میتونه در رشد استخوان هاشون موثر باشه.  هندوانه حاوی کلسیم و منیزیم هست که برای ترشح هورمون ها در بدن و عضله سازی و عملکرد های عصبی حتی در نوزادان بیشتر از 6ماه میتونه موثر باشه.


هندوانه برای کودکان

2. هندوانه بیشتر از گوجه فرنگی دارای لیکوپن است.

لیکوپن یک آنتی اکسیدان خیلی قوی کاروتینوئید هست که در میوه ها و سبزیجات قرمز رنگ موجوده. که در گوجه فرنگی در حد اعلی موجوده. موضوع جالب توجه اینه که این ماده مغذی در هندوانه بیشتر از گوجه فرنگی موجوده.

از فواید لیکوپن میشه به ضد سرطان بودنش اشاره کرد. میتونه خطر سکته های مغزی رو کاهش بده و همچنین دیابت رو کنترل میکنه. سرطان تخم دان در خانوم ها رو کاهش میده و یک آنتی اکسیدان قویه.

3. آب هندوانه میتونه باعث تسکین کوفتگی درد های عضلانی بشه.

یک لیوان آب هندوانه طبیعی دارای بیش از یک گرم سیترولین هست که نوعی مسکنه و با نوشیدنش میتونید از درد های عضلانی ناشی از ورزش و فعالیت بدنی جلوگیری کنید. جزییات این مسئله رو میتونید در مطلب درمان درد عضلانی با هندوانه مطالعه بفرمایید.

4. هندوانه: میوه یا سبزیجات؟

به این مساله توجه کنید که هندوانه از نظر فیزیکی کمی شبیه به خیار، خربزه و کدو هست. اینها تماما هم میوه و هم سبزیجات هستن و پوستشون هم خوراکیه.

5. هندوانه را با پوست و دانه نوش جان کنید!!!

اکثر ماها پوست هندوانه رو دور میریزیم و تقریبا ندیدم کسی پوست هندوانه رو به عنوان خوراکی مصرف کنه. ولی متخصصان توصیه میکنن که هندوانه رو بعد از اینکه خوب شستشو دادید، با پوست در مخلوط کن بریزید و به طور کامل مصرف کنید چراکه پوست هندوانه حاوی مقدار زیادی کلروفیل هست که برای سلامت مفیده و خون سازه.

همچنین دانه های سیاه و سفید هندوانه دارای مقادیر قابل توجهی آهن، روی، پروتئین و فیبر هستن که خوردنشون به همراه هندوانه توصیه میشه.

برای طرز تهیه یک نوشیدنی هندوانه خوشمزه به این مطلب مراجعه بفرمایید.

6. نود درصد هندوانه آب است.

این یک واقعیت عجیبه که 91 درصد هندوانه رو آب تشکیل میده. در روزهای گرم تابستان که آب موجود در بدن به سرعت تبخیر میشه هندوانه با این مقدار آب میتونه یک میوه ایده آل باشه. هندوانه یک پیشنهاد عالی و خوشمزه برای روزهای گرم تابستانه تا بدن شما با کم آبی مواجه نشه.

تبخال و چند درمان خانگی موثر

وازلین برای بهبود زخم تبخال

از وازلین برای پوشش تبخال استفاده کنید. وازلین روی زخم رو چرب میکنه و علاوه بر سرعت بخشیدن به روند بهبود،از قرار گرفتن زخم در معرض گرد و غبار و باکتری ها جلوگیری میکنه و باعث میشه زخم دچار عفونت مجدد نشه.

پیشگیری و درمان تبخال با یخ 

ادامه مطلب ...

برای حافظه خوب چه غذایی بخوریم

مصرف قرص برای بهبود حافظه یک فریب بزرگ است؛ این در حالیست که برخی از مواد غذایی اثرات بهتری روی مغز انسان می‌گذارند و برای انسان مفیدتر هستند.
اول باید بدانید این مواد غذایی را نباید سرخ کرد زیرا ویتامین‌ها و عناصر کمیاب خود را از دست می‌دهند اما آنهایی که پختنی هستند را می‌توانید با بخار یا حرارت 40 درجه بپزید.

 

سلول‌های عصبی, بهبود حافظه

 

ماهی چرب
شاه ماهی، ساردین، ماهی آزاد و ماهی تن حاوی مقدار زیادی امگا 3 هستند که کمک می‌کند سلول‌های مغزی مرمت شوند و سلول‌های عصبی عملکرد درستی داشته باشند.  ادامه مطلب ...