نسخه های درمانی

نسخه های درمانی

درمان بیماری ها از منظرهای گوناگون
نسخه های درمانی

نسخه های درمانی

درمان بیماری ها از منظرهای گوناگون

نکتار مفید برای انگل روده

آنانس +انگور + توت فرنگی

گریپ فروت + آناناس

پرتقال + آناناس

آناناس + توت فرنگی

آناناس + انگور

پرتقال + آناناس + آب لیموترش تازه

طرز تهیه (نکتار آناناس ، انگور و توت فرنگی ):

یک پنجم آناناس + یک لیوان انگور حبه شده + ۱۰ عدد توت فرنگی متوسط + ۱ لیوان آب + چند تکه یخ + ۱ قاشق غذاخوری عسل را در مخلوط کن ریخته ، مخلوط کنید و به آرامی و جرعه جرعه آن را میل نمایید .

بقیه نکتارها را می توانید طبق ذائقه خود تهیه ومیل نمایید


زخم بستر

زخم بستر می تواند نشان دهنده ی تماس استخاون با پوست در اثر بستری و زمین گیر شدن باشد

درمان خوراکی :

سرکه ، شاه پسند ، عناب ، همیشه بهار ، بنفشه ی سه رنگ ، بو مادران ، اکلیل کوهی

عرق بومادران ، بابا آدم ، هویج ، شنبلیله و آویشن  ، اب آلبالو

درمان گیاهی :

۱- ضماد بلخ ضد زخم است

۲-پاشیدن گرد پوست درخت تمر هندی روی زخم سودمند است

۳-گرد گل سوخته ی انار برای التیام جراحت ها و خشک شدن آنها مفید است

۴-مخلوط نعناع و آرد جو ضماد خوبی است

درمان خوراکی :

دارچین وخاکشیر

درمان گیاهی :

۱- اگر برگ های اسفناج را در روغن زیتون بپزید ، ضماد خوبی برای زخم های شدید و سخت درست کرده اید

۲-جوشانده ی غلیظ اکالیپتوس برای شستشوی زخم های چرک دار مفید است

۳- جوشانده ی ریشه بابا آدم برای شستشوی زخم های چرک دار مفید است

۴-گزنه را با نمک به صورت ضماد بر روی زخم های چرکی قرار دهید

۵-برگ های جعفری را له کنید و آن را به شکل ضماد بر روی زخم ها بگذارید

درمان با عرقیات :

عرق کنگر

درمان با آبمیوه جات :

آب آلبالو ، لیمو ترش ، آب هویج

خواص ومواد موجود درعسل

عسل یک واژه عربی است که در فارسی آن را انگبین می‌گویند و عبارت است از شهد گل‌ها که زنبور عسل توسط خرطوم کوچک خود آن را مکیده و از راه دهان به کیسه بسیار کوچک خود موسوم به کیسه عسلی وارد می‌کند. وقتی میزان شهد جمع‌آوری شده به حدود “۴۰″ میلی‌گرم رسید، گل‌ها را رها کرده و به سمت کندو پرواز می‌کند. جالب اینکه برای تهیه یک کیلو عسل، زنبور باید شهد “۲۰″ میلیون گل را جمع و به کندو حمل کند. جالب‌تر این است که زنبور عسل خاصیت ثابت گلی دارد، یعنی تا وقتی که مشغول جمع آوری شهد یک گل است، روی سایر گل‌ها نمی‌نشیند. 

عسل از قدیمی ترین و نخستین شیرین کننده هایی است که انسان استفاده کرده است و شامل قندهایی چون گلوکز، فروکتوز، مواد معدنی همچون منیزیم، پتاسیم، کلسیم، کلریدسدیم، گوگرد، آهن و فسفات است. در ضمن اینکه ویتامین هایی همچون B1 ، B2 ، B6 ، B3 ، B5 و C نیز براساس کیفیت و نوع عسل به نسبت های متفاوت در آن دیده می شود.   ادامه مطلب ...