X
تبلیغات
رایتل

هشت نسخه برای چاق شدن  چاپ

تاریخ : یکشنبه 27 تیر‌ماه سال 1395 در ساعت 06:30 ب.ظ

اگر میل دارید که چاق شوید پرهیز کنید از خوردن:

ترشى‏جات، سرکه، هندوانه، گیلاس، پرتقال ترش، لیموترش، آب‏غوره، هلو، آلو، آلوچه، لواشک‏ها، کاهو، پیاز و مصرف دخانیات، همچنین پرهیز کنید از پیاده‏روى‏ها یا دویدن یا ورزش‏هاى طولانى و سنگین، کارهاى سخت و سنگین و اعمالى که باعث عرق‏ریزى فراوان مى‏شوند، ماندن در مکان‏هاى بسیار گرم، بى‏خوابى شب و فعالیت‏هاى جنسى و بالا رفتن از کوه و تپه و پله همچنین گریه و غم و غصه و ناراحتى و عصبانیت.  

چاق کننده

باید از خوراکى‏هایى که چاق‏کننده هستند زیاد استفاده کنید، مانند: گوشت، کباب، نان با کره و عسل، نان با پنیر و مرزه، نان با پنیر و خرما، نان با کره و خرما، کته‏ى برنج با پرتقال شیرین، شیر گاو با عسل، شیر گاومیش، شیر خر با شکر، گوشت شتر یا کوهان شتر، نان قندى، شیرینى‏هاى قنادى، چربى‏جات، روغن‏هاى مایع، تخم‏مرغ، زرده‏ى تخم‏مرغ خام مخلوط با شیر و عسل، انگور زرد و رسیده، موز، توت خشک، انجیر خشک، سنجد، ذرت، کشمش، چغندر لبویى، کلم، هویج یا آب هویج، خربزه، پسته، فندق، بادام، گردو، قند، عسل، خرما، نخود یا نخودچى، کنجد، یونجه یا تخم یونجه یا عرق یونجه و مرباى بادام. همچنین استشمام بوى خوش و پوشیدن لباس‏ها و کفش راحت نیز مفید است.

ضمنا مى‏توانید 40 روز، همه روزه صبح‏ها قبل از صبحانه انجیر و انیسون را درهم بکوبید و بخورید.

* قبل از هر غذا نیم لیوان عرق یونجه میل کنید.

* سه روز پى‏درپى دارچین را با زرده‏ى تخم‏مرغ مخلوط کنید و بخورید.

* پسته‏ى وحشى و بادام را بکوبید و با شکر ساییده شده یا خاک قند مخلوط کرده و بعد از غذا یک قاشق میل کنید.

* مغز بادام، مغز فندق، مغز پسته و مغز گردو را نرم بکوبید، بعد با قند ساییده شده مخلوط کنید و هر روز عصر مقدارى از آن را با سرشیر مخلوط کرده و با نان بخورید و پس از هر غذاى روزانه به جاى چاى تخم کرفس را دم کنید و بنوشید.

* هر روز صبح به جاى صبحانه کشمش یا خرما یا انجیر خشک یا توت خشک یا انگور زرد و رسیده بخورید و اگر بازهم میل به خوردن غذا دارید نان با پنیر و مرزه یا نان با پنیر و خرما یا نان با کره و عسل بخورید و ظهر کته‏ى برنج با ماست یا با پرتقال شیرین بخورید و روى آن مغز گردو یا یک نوع میوه میل کنید و در طول روز نیز چند مرتبه آب انگور بنوشید.

* قدومه‏ى شیرازى، مغز حب المحلب، دارچین، قرفه، زعفران، شقاقل، تخم خشخاش، زنجبیل، بوزیدان، جوزبویا، برنج، سیاهدانه، کتیرا و نشاسته، همه را نرم بسایید، بعد مغز پسته، مغز فندق، مغز بادام، مغز گردو و کنجد را نیز جداگانه نرم بکوبید، بعد همه را با پودر نارگیل و شیر عسل مخلوط کرده و بعد از هر غذاى روزانه یک یا دو قاشق میل کنید.

* گندم بوداده، برنج، شکر و تخم خشخاش از هر کدام 100 گرم را نرم بسایید، بعد شاهدانه، مغز بادام، مغز پسته، مغز فندق و مغز گردو از هرکدام 100 گرم را نرم بکوبید، بعد 500 گرم نبات را نیز جداگانه کوبیده، سپس همه را مخلوط کرده و بعد از هر غذاى روزانه یک قاشق غذاخورى از آن را بخورید و در طول روز از غذاهاى شیرین و چاق‏کننده استفاده کنید.

* زنجبیل، آمله‏ى مقشر، پوست هلیله‏ى زرد، پوست هلیله‏ى کابلى و هلیله‏ى سیاه از هرکدام 10 گرم، شقاقل، بهمن سرخ و سفید و تودرى سرخ و سفید از هرکدام 20 گرم و مغز تخم زبان گنجشک 40 گرم، همه را بسیار نرم بسایید، بعد کنجد، مغز بادام شیرین و مغز پسته‏ى خام از هرکدام 200 گرم را نرم بکوبید، سپس همه را با یک کیلو عسل مخلوط کرده و هر روز صبح، ظهر و شب، هربار یک قاشق شربت‏خورى از آن را میل کنید.

نظرات (0)
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
نام :
پست الکترونیکی :
وب / وبلاگ :
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد