نسخه های درمانی

نسخه های درمانی

درمان بیماری ها از منظرهای گوناگون
نسخه های درمانی

نسخه های درمانی

درمان بیماری ها از منظرهای گوناگون

نسخه گیاهی برای لاغری


بادیان ۲۰ گرم‏
زنیان ۲۰ گرم‏
سداب ۱۰ گرم‏
زیره ۱۰ گرم‏
لاک مغسول ۱۰ گرم‏
مرزنجوش ۵ گرم‏
بوره ارمنى ۵ گرم‏
همه را ساییده ۵/ ۲ گرم صبح و ۵/ ۲ گرم شب کفلمه نمایند.

نسخه گیاهی برای لاغری:
هر روز صبح ۵/ ۲ گرم لاک مغسول را در ۲ قاشق سرکه حل کرده با آب گرم میل نمایند.
شب‏ها زراوند یا جنطیانا یا تخم کرفس ۵/ ۲ گرم کوبیده موقع خواب میل نمایند به‏طور کلى کم کردن یک وعده غذا و سیر نخوردن در نوبت بعدى خود باعث لاغر شدن است.

نکات زیر براى لاغر شدن اهمیت به‏سزایى دارد:
۱- خوراک از لحاظ حجم زیاد و از غذاییت کم باشد.
۲- قبل از غذا خوردن، شستشوى پیاپى انجام دهند (به وسیله حمام).
۳- ورزش سریع و تند انجام گیرد.
۴- مالیدن روغن‏هاى گدازنده.
۵- خولنجان، تریاق و سرکه همراه مر ناشتا مصرف شود.
۶- خوردن آب سیب‏زمینى روزى ۲ لیوان یکى صبح و یکى عصر.

ماء الجبن برای لاغری:
در ماء الجبن نفع بسیار براى مصرف‏کننده وجود دارد من جمله:
۱- نیروى ماء الجبن زیاد است به علت رقت و لطافت.
۲- ماء الجبن اخلاط و حالات شدید را آرام مى‏سازد.
۳- ماء الجبن نرم‏کننده جرم بیمارى‏زا است.
۴- ماء الجبن ماده بیمارى‏زاى مقاوم را به تدریجى تجزیه و حل مى‏نماید، ماء الجبن از نظر خاصیت گرم است، مصهل و بازکننده، مدر مسکن و تسکین‏دهنده حالات التهاب است.
در بیمارى حاد و سوداوى، التهاب، مالیخولیا، جذام داؤ الفیل، سوزش ادرار و ضعف کلیه‏ها، کمک به انجام عمل آنها، ضد سنگ، ضد زخم مثانه، زخم‏هاى تازه و کهنه، کم‏سویى‏ چشم، استسقا، ضعف بدن و ضد خارش چه از راه گوارش و چه از طریق مالیدنى، مى‏باشد.
طرز مصرف ماء الجبن بدین طریق است که هر دو ساعت به کار برند. بعد از خوردن ماء الجبن اگر بیمار مقدارى راه برود بهتر است، بهترین وقت مصرف صبح زود است، کمترین مقدار مصرف ۲۰۰ گرم است.

حد متوسط مصرف ماء الجبن ۴۵۰ گرم است که حدود نیم کیلو مى‏باشد. پس از مصرف ماء الجبن حدود ۴ تا ۶ ساعت بعد مى‏توان غذاى روزانه را مصرف نمود قبل و بعد از مصرف ماء الجبن نبایستى غذاى شور و سرخ کرده و ترشیجات مصرف نمایند از مصرف لبنیات نیز خوددارى نمایند.
طرز تهیه ماؤ الجبن به (سه طریق)
۱- شیر را جوشانده پس از جوشیدن گرماگرم به مقدار یک سوم آن سنکجبین اضافه نمایند، اگر سکنجبین خیلى ترش نباشد مى‏توان از سرکه و یا از آب لیمو به نسبت یک سوم اضافه نموده، سپس آن را در پارچه‏اى تمیز ریخته تا آب آن خارج شود، آب خارج شده داروى مقصود است (بنام ماؤ الجبن)
۲- مى‏توان پس از جوشیدن شیر مایه پنیر به آن زده پس از اینکه شیر برید آن را در پارچه‏اى ریخته تا آب آن جدا شود (به نسبت هر ۵/ ۲ کیلو شیر ۵ گرم مایه پنیر لازم است).
۳- مغز تخم کاوشه را به نسبت ۱۰۰ گرم در یک لیتر شیر به صورت نرم ساییده به کار برند.
موقعى که شیر برید در پارچه نازک ریخته تا آب آن جدا شود.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد