تفاوت حجامت با زالو درمانی

پاسخ به این سوال که فرق زالو انداختن با حجامت کردن در چیست مستلزم آگاهی به این دو روش خون گیری از بدن است.
این دو روش در خارج شدن خون آلوده از بدن تقریبا مشابه هستند ولی فرق مهم آن ها در ورود مواد دارویی بزاق زالوی طبی سبز در هنگام زالو درمانی به جریان خون انسان است.
در بزاق زالوی طبی سبز بیش از ۱۰۰ ترکیب دارویی بی نظیر و مفید برای انسان وجود دارد که آثار درمانی زالو انداختن را صد ها برابر حجامت می کند.

این مواد دارویی ویژه با تاثیراتی که بر روی خون انسان می گذارند بیماری ها و مشکلات متعددی را در انسان به سهولت درمان می کنند.
برخی از بیماری هایی که توسط این ترکیبات دارویی درمان می شوند عبارتند از: سکته های قلبی و مغزی، میگرن، سینوزیت، واریس، اعتیاد به مواد مخدر و الکلیسم، واریسکول، زود انزالی، جوش های پوستی چرکی و غیر چرکی، هموروئید، دیابت و بسیاری از بیماری های دیگر را می توان نام برد.

در حجامت کردن خون با مکش مصنوعی توسط بادکش کردن از مویرگ های سطحی بدن خارج می شود.
روش دیگری نیز در طب سنتی برای خون گیری وجود دارد که فصد (رگ زدن) نامیده می شود.
در روش اخیر خون های آلوده بدن از یکی از رگ های اصلی بدن و با فشار ضربان قلب خارج می گردد.
این روش ۴۰ برابر حجامت کردن قدرت درمانی دارد و آثار درمانی بسیار بیشتری دارد.

روش سوم خون گیری از بدن در طب سنتی انجام زالو درمانی است که ۱۰ برابر فصد کردن و ۴۰۰ برابر حجامت قدرت درمانی دارد.
اما فرق زالو انداختن با حجامت کردن در چیست که قدرت درمانی آن ها اینقدر متفاوت است؟
اگر چه خروج خون آلوده توسط زالوی طبی از اعماق بدن صورت می گیرد و زالوی طبی سبز فقط خون آلوده بدن را می خورد ولی تفاوت اصلی را مواد دارویی زالوی طبی سبز ایجاد می کنند.

زالوی طبی سبز با موادی که به خون وارد می کند باعث می شود خون کاملا رقیق و روان شده و رگ های بدن گشادتر شوند و تمام آلودگی های خون از بین بروند و تسکین عمومی در بدن ایجاد گردد.