1- مصرف داروهای آسپرین (افراد بالای 20 سال)، استامینوفن، آنتی هیستامینها، اکسپکتورانت. 2- استراحت کردن و گرم نگاهداشتن بدن بسیار مهم میباشد. 3- نوشیدن مایعات گرم مانند سوپ. 4- مصرف موز، هویج و چای. 5- مصرف ویتامین C و روی. 6- هنگام شب می باید یک بالشت اضافی زیر سر قرار داده شود تا گرفتگی بینی کاهش یابد. 7- برای درمان گرفتگی بینی 4/1 قاشق چایخوری نمک و 4/1 قاشق چایخوری جوش شیرین را در 18 اونس آب گرم مخلوط کرده و توسط سرنگ (سوزن جدا شده) به درون بینی وارد کنید. 8- برای کاهش علایم گلو درد یک قاشق چایخوری نمک را در 18 اونس آب گرم مخلوط کرده و غرغره کنید. همچنین میتوانید یک قاشق غذاخوری آب لیمو و یک قاشق غذاخوری عسل را در 2 فنجان آب گرم مخلوط کرده سپس غرغره کنید. 9- بخور اوکالیپتوس علایم گرفتگی بینی را کاهش میدهد. 10- حمام آب گرم بگیرید وبعد شلغم پخته را به دلیل انتی بیو تیک بسیار بالا طبیعی میل کنید و سعی کنید پیاز را به صورت حلقه حلقه در اورید و به دلیل خاصیت ضد عفونی و انتی بیوتیک که دارد در همه جای خانه قرار دهید تا خانه ضد عفونی شود. 11- تخلیه مرتب بینی در تسریع دفع ویروس از بدن موثر میباشد.
منبع:http://45daraje.persianblog.ir/post/3/
عناب: از موادی است که در رفع گرفتگی سینه تأثیر چشمگیری دارد. عناب در واقع به شکل دانه های سرخ رنگ سنجدمانند بوده و به صورت جوشانده توأم با شیر اثربخش است.
دم کرده گل و برگ ختمی: که در سایه خشک شده باشد نیز به مقدار 30 گرم در یک لیتر آب برای درمان انواع زکام، برونشیت، گلودرد و ورم حنجره مصرف می گردد.
گل گاوزبان: که آن را مانند چای دم می کنند و با نبات مصرف می شود، برای دل درد ناشی از سرماخوردگی توصیه می شود.
به: لعاب دانه به یا به دانه و بارهنگ برای سرماخوردگی و گلودرد سودمند است و چنانچه به دانه را در آب نیم گرم خیس کرده، به تدریج بخورند، برای اسهال مفید است.
منبع:http://45daraje.persianblog.ir/post/3/
1ـ بخور مخلوط قدری کاه و تخم گشنیز در آب، برای سرماخوردگی و ناراحتی های سینوسی و خروج ترشحات حاصل از آن خیلی سودمند است. برای این منظور دود ناشی از تخم گشنیز، به روش درست کردن اسپند را هم توصیه می کنند.
2ـ آویشن و گل بنفشه را به طور مساوی در هم آمیخته و با مقدار مناسبی آب بجوشانید. بخارات ناشی از مواد در حال جوش مزبور را بخور داده و باقی مانده را بعد از صاف کردن بنوشید.
3ـ قدری ریحان و پونه خشک را به میزان یکسان مخلوط کرده، داخل کاسه ای پر از آب ریخته و در حالت جوشان بر روی اجاق گاز، بخور دهید. (بهتر است از ریحان بنفش استفاده کنید).
4ـ بخور بخارات حاصل از جوشیدن مخلوط مساوی پرِ سیاوشیان، آویشن و ریحان در آب هم برای رفع سرماخوردگی بسیار مفید است. البته جوشانده این مخلوط را نیز به شکل خوراکی می توان مصرف کرد.
یادآوری: بخور تمام آمیزه های مذکور را به شکل یادشده با حوله انجام داده و بعد از پایان بخور تا خشک شدن کامل رطوبت و عرق موجود در سر و صورت تان و نیز از کف رفتن دمای ناشی از بخارات، حوله را از سر و صورت تان کنار نزنید تا بدن، دمای حاصل از آن را اندک اندک از دست ندهد.
نکته: برای دم کشیدن هر چه بیشتر و تندتر مواد فوق، بهتر است آنها را داخل ظرف در داری مثل قوری بریزید و بعد از حرارت دادن به مدت 7 تا 8 دقیقه مطابق دستور بخور داده و یا از بقیه جوشانده آنها به صورت خوراکی استفاده کنید.
ادامه مطلب ...
موز: در مواردی که دستگاه گوارش هم درگیر شده باشد باعث تسکین معده میشود ضمن اینکه علاوه بر خواص فراوان، چون پرکالری است در زمان سرماخوردگی که بیاشتهایی وجود دارد و بهدلیل گلودرد بلع راحت نیست، خوردن آن راحت است؛ بهخصوص در کودکان سرماخورده بد غذا بسیار کاربرد دارد.
فلفل دلمه: سرشار از ویتامینث است، ضمنا طعم خوبی به غذا داده و اشتها را بهتر میکند.
زغال اخته: در مواردی که اسهال همراه سرماخوردگی باشد (در بعضی انواع ویروسی بهخصوص در کودکان)، اسهال را تسکین میدهد ضمنا آنرا سرشار از آسپیرین طبیعی میدانند که تب را تخفیف داده و درد را تسکین میدهد.
هویج: بتاکاروتن آن بسیار مفید است.
منبع:
پودر فلفل: سینوسها را باز کرده و ترشحات ریه را کاهش میدهد.
خردل و ترب: باعث تجزیه و کاهش ترشحات در مجاری هوایی میشود.
پیاز: حاوی مواد فیتوشیمیایی است که در رفع عفونت نایژهها و سایر قسمتهای بدن کمک میکند.
چای: چای سبز و سیاه هر دو حاوی مواد فیتوشیمیایی است که آنتی بیوتیک و ضداسهال طبیعی محسوب میشود.
ناراحتی لثه - التهاب کلیه - آب آوردن انساج - رفع سستی - ورم مثانه - تصفیه کننده خون - برطرف کننده غم و اندوه - اسهال - اسهال خونی - تپش قلب - درمان حبس البول - تقویت رحم - سنگ کلیه - نرمی استخوان - جلوگیری از پیری زودرس - سرماخوردگی - آنفلوآنزا - پروستات - درمان نازایی - سل و... | |
|