شیخ الرئیس ابو علی سینا می فرماید: در تمام طب هیچ مقوله ای را به اندازه این دو فراموش شده نیافتم: اول حجامت و سپس ماء الجین...
دستور آماده سازی و صرف ماء الجبن:
یک لیتر شیر طبیعی( نه شیر پاستوریزه حاوی مواد شیمیایی و کم خاصیت) را بجوشانید. قدری که خنک شد، یک استکان سرکه یا آب لیموی خانگی(طبیعی) به آن اضافه کنید. یک ساعت بماند و سپس داخل کیسه پارچه ای ریخته و آبگیری کنید. این آب ماءالجبن نامیده می شود. با شکم پر آن را میل کنید میتوانید کمی عسل به ان بزنید( یکبار بهتر است و اگر نشد در 2 وعده میل کنید) پس از صرف آن حالت اسهال ایجاد می گردد که کاملا طبیعی است و نوعی سم زدایی از بدن است و روز بعد یک کیلو شیر جدید تهیه و جوشانده شود و... این دستور برای بیماریهای مزمن 40 روز باید استفاده شود.
نکته: همراه ماء الجبن خوردن لبنیات – غذاهای سنگین و غلیظ - شیرینی جات و ترشی ها ممنوع است.
ماء الجبن دستور مصرف دیگری دارد که به شکل تنقیه می باشد. در بیماریهای کبدی نظیر نارسایی کبد- سیروز- هپاتیت- کبد- یبوست- مزمن- سنگ صفرا و اکثر بیماریهای پوستی و ... کاربرد دارد. این روش(تنقیه با ماء الجبن) درمان تخصصی است که پزشک شما را راهنمایی خواهد کرد.
منبع:http://stei.ir/