نسخه های درمانی استاد خیر اندیش
درمان پایین بودن پلاکت خون
۱ ـ درمان پایین بودن پلاکت خون : ترکیبی از ( ۲ واحد مغز شتر + ۱ واحد مغز گوسفند) را بپزید و سپس آنها را له کنید. ازاین ترکیب روزی یک قاشق مرباخوری تا یک قاشق غذاخوری بسته به میزان پلاکت خون استفاده نمایید. پس از ۴۰ روزآزمایش بدهید و میزان افزایش پلاکت خون را مشاهده نمایید. اگر نیاز بود یک دوره دیگر تکرار نمایید به طورکلی خوراک گرمیها باعث افزایش پلاکت خون می گردد. بهترین آنها ارده با شیره انگور است.
۲ ـ درمان بالا بودن پلاکت خون) : الف) سرکه انگبین (۲ واحد عرق نعنا + ۲ واحد عسل + ۱ واحد سرکه انگور طبیعی یک سوم لیوان از این شربت ریخته الباقی را آب ریخته یک ساعت بعد از شام میل شود.(۱۲۰ شب)
ب ) حجامت عام ۲ الی ۳ مرتبه هر ۴۰ روز یکبار
*توجه : ترک غذاهای سودازا (بادمجان ـ چای ـ گوشت گوساله و گاو ـ عدس ـ سوسیس و کالباس و...)
ادامه مطلب ...
ریه عضوى است ظریف و حساس که مبارزه با هواى آلوده بزرگترین وظیفه آن است. ریه باید با میکرب هاى هوا به شدت مبارزه کند تا از آلودگى خون که براى تغذیه سلولهاى بدن به کار مى رود جلوگیرى نماید.
هواى مرطوب و گرم براى ریه بهتر است و همین غدد اشک که چشمها را مرطوب مى کنند و شستشو می دهند و غدد مترشحه ی مرطوب دیگر در بینى و گلو، ایجاد مایعى سیال نموده و در تصفیه ی هواى تنفس ریه کمک مى کنند. اگر تنفس هواى بد. با نیکوتین سیگار ادامه پیدا کند به کلى سلولها از بین مى روند و تنفس فوق العاده مشکل می شود. با پا به سن گذاشتن هم قدرت اعمال تنفسى کمتر مىشود. براى حفظ سلامتى ریهها و طول عمر بیشتر بهتر است هواى سالم در بهبود ریه مؤثر است. گردش در هواى آزاد، کوهنوردى، و شنا ریه را وادار به تنفس عمیق می کند.
ادامه مطلب ...
تقویت ابرو و مژه
ابرو و مژه از عوامل زیبایی چهره در آقایان و بانوان است که امروزه یکی از مشغله های افراد به ویژه بانوان جوان این است که چگونه می توان ابرو و مژه را با روش های طبیعی پرپشت و تقویت کرد البته گروهی در کنار این همچنین به دنبال آگاهی از روش تهیه و طبیعی بودن این مواد هستند ، این مسئله با توجه به مشکلاتی که برخی لوازم آرایشی مانند انواع ریمل ایجاد کرده بسیار مهم شده است. دراین مقاله سعی در معرفی بهترین فرمولها جهت تهیه این مواد و در صورت نیاز مطرح کردن روش های تهیه این مواد در منزل با ساده ترین روش ها خواهیم داشت.در ابتدا قبل از معرفی روش های پرپشت و تقویت کردن ابرو به عواملی مانند : ریزش مژه و ابرو و درمان آن خواهیم پرداخت.
ادامه مطلب ...
شلوارهای تنگ عفونتها را تشدید میکند
یکی
از مشکلات شایعی که شلوارهای تنگ برای خانمها ایجاد میکند عفونتهای
قارچی است. این شلوارها مانع از تبخیر میشوند و وقتی ناحیه تناسلی مرطوب
باشد احتمال بروز عفونتهای قارچی از قبیل «کاندیدیاز» بیشتر میشود. علاوه
براین، عفونتهای میکروبی ناحیه مقعد در محیط مرطوب راحتتر میتوانند به
قسمت جلو بیایند و تکثیر پیدا کنند.
ادامه مطلب ...
گوجهفرنگی دشمن سرطان
رنگ
قرمز زیبای آن نشان میدهد این خوراکی سرشار از یکی از قویترین
آنتیاکسیدانها یعنی لیکوپن است. بنابراین مصرف این خوراکی مانع ابتلا به
سرطان میشود. البته این ویژگی در دیگر خوراکیهای حاوی آنتیاکسیدان نیز
وجود دارد اما لیکوپن یکی از تاثیرگذارترین این خوراکیهاست.
دلیل آن نیز تاثیر این آنتیاکسیدان روی رادیکالهای آزاد است. این خوراکی منبع انواع ویتامینها بویژه ویتامین C و K است. مصرف گوجهفرنگی میزان فشار خون را تنظیم میکند. بنابراین مصرف آن برای همه افراد بویژه افراد مبتلا به فشار خون بالا بسیار مناسب است.
میزان مصرف: روزانه دو عدد متوسط یا روزانه ده عدد گوجه گیلاسی
شیوه مصرف: بهصورت خام
کلم بروکلی، دوست معده
در
بین گیاهان خانواده صلیبی یا چلیپاییان، کلم بروکلی حاوی قویترین
آنتیاکسیدان است. نکته مهمتر اینکه مصرف آن بهطور خاص مانع ابتلا به
سرطان ریه، معده و مقعد میشود. این سبزی با وجود رنگ سبزی که دارد، حاوی
بتاکاروتن، پیشساز ویتامین A، ویتامین C و فولات است. بنابراین مصرف آن
باعث حفظ سلامت پوست، جلوگیری از ابتلا به زکام و سرماخوردگی میشود. فولات
موجود در این خوراکی نیز برای آرامش اعصاب مناسب است. علاوه براینکه
فولات موجود در این سبزی باعث بهبود عملکرد سیستم ایمنی بدن میشود.
میزان مصرف: روزانه یک شاخه
شیوه مصرف: بهصورت خام در سالاد یا بخارپز به عنوان مخلفات غذا
فلفل دلمهای، دوست قلب
فلفلدلمهای
طعم خوبی دارد و باعث خوش عطر و طعم شدن غذاها میشود. فلفل دلمهای حاوی
لیکوپن و اسید فولیک است. بنابراین خوردن آن به عملکرد بهتر قلب کمک
میکند. پژوهشهای جدید نشان میدهد مصرف روزانه فلفل، مانع ابتلا به سرطان
ریه، کولون، لوزالمعده و خون میشود. رنگ این فلفل نشان میدهد این
خوراکی سرشار از انواع آنتیاکسیدانهاست. بنابراین مصرف آن علاوه
برجلوگیری از ابتلا به سرطان باعث تقویت سیستم ایمنی بدن میشود.
میزان مصرف: روزانه نصف یک عدد فلفل دلمهای
شیوه مصرف: بهصورت خام در سالاد یا همراه غذا به عنوان طعمدهنده انواع خورشتها، مرغ و گوشت
هویج دوست مو
شاید
از شنیدن این جمله که هویج دوست مو است، تعجب کنید. به این دلیل که آن را
بیشتر دوست چشم میشناسیم، اما هویج باعث حفظ سلامت موها هم میشود. این
خوراکی با رنگ زیبای نارنجیاش نشان میدهد سرشار از آنتیاکسیدان کاروتن و
ویتامین A است. بنابراین به سلامت چشم و پوست نیز کمک میکند و ویتامین C
موجود در هویج دستگاه گردش خون را در مقابل سکته قلبی بیمه میکند.
میزان مصرف: روزانه یک تا دو عدد متوسط
شیوه مصرف: بهصورت خام در سالاد یا بخارپز بهعنوان مخلفات غذا
کدوحلوایی، ضدالتهاب
کدو
حلوایی یا همان کدو تنبل، سبزی حاوی بتاکاروتن و ویتامین C است.این دو
ترکیب ضد التهاب است. بنابراین مصرف روزانه کدو حلوایی مانع التهاب
بافتهای بدن شده و در صورت بروز چنین مشکلی، مصرف کدو حلوایی تا حد زیادی
میتواند التهاب بافتها را از بین ببرد. کدو حلوایی به دلیل ترکیبهای
ضدالتهابی به کنترل نشانههای آسم نیز کمک میکند و مصرف آن مانع ابتلا به
پوکی استخوان میشود. کدو تنبل حاوی پتاسیم، منیزیم و فیبر است.
میزان مصرف: روزانه یک فنجان خرد شده
شیوه مصرف: بهصورت خام همراه با ماست
هضم غذا با سیبزمینی شیرین
این
خوراکی پرخاصیت حاوی ترکیبهای ضد سرطان یعنی آنتیاکسیدانهایی مانند
ویتامین A، C و منگنز است. این خوراکی برای افراد کمخون نیز مفید است به
این دلیل که سرشار از آهن است. فیبر موجود در سیبزمینی نیز به عملکرد بهتر
دستگاه گوارش کمک میکند. از طرفی ساختار و بافت سیبزمینی به هضم بهتر
غذا کمک میکند. البته بعضی از پژوهشگران دلیل آن، یعنی تاثیر سیبزمینی در
هضم بهتر غذا را به شیرینی طبیعی آن نسبت میدهند.
میزان مصرف: روزانه نصف سیبزمینی متوسط
شیوه مصرف: به صورت آبپز همراه غذا، بهعنوان شام همراه با گوجهفرنگی و پنیر و سوپ سیبزمینی و هویج و آب مرغ
اسفناج، دوست کمخونها
اگر
دنبال منبع انواع ویتامینها هستید، علاوه بر کلم بروکلی میتوانید اسفناج
مصرف کنید. این سبزی ویژه حاوی انواع ویتامینهاست. ازطرفی اسفناج حاوی
آهن است؛ بنابراین مصرف آن برای افراد کم خون مناسب است. فیبر موجود در
اسفناج باعث بهبود عملکرد دستگاه گوارش میشود و مصرف آن به دلیل
ترکیبهایی که دارد مانع ابتلا به سرطان روده و پوکی استخوان میشود.
میزان مصرف: روزانه یک فنجان
شیوه مصرف: سالاد اسفناج، بورانی اسفناج، به صورت بخارپز بهعنوان مخلفات غذا و به عنوان سبزی آش
کلم بروکسل ویژه مادران باردار
اگر
قرار باشد یک خوراکی خاص از بین سبزیها هر روز در برنامهغذایی مادران
باردار قرار گیرد، آن کلم بروکسل است. این خوراکی کپسول طبیعی حاوی اسید
فولیک و ویتامین B است. در دوران بارداری یکی از نیازهای ضروری مادران
باردار مصرف مکمل اسید فولیک و مواد غذایی حاوی این ترکیب مهم است. این
سبزی حاوی ویتامین K است.
بنابراین مصرف آن برای درمان اختلالهای
کبدی موثر است. ویتامین C موجود در این خوراکی نیز به تقویت سیستم ایمنی
بدن کمک کرده و بدن را در مقابل تاثیر منفی عوامل بیماریزا بیمه میکند.
پتاسیم موجود در این خوراکی نیز برای قلب مفید است. فیبر موجود در کلم
بروکسل به عملکرد دستگاه گوارش کمک میکند و مانع ابتلا به یبوست میشود.
این سبزی منبع اسید چرب امگا3 گیاهی است. بنابراین مصرف کلم بروکسل باعث
کاهش و کنترل میزان چربی خون میشود.
میزان مصرف: روزانه ده عدد
شیوه مصرف: بهصورت خام در سالاد یا همراه ماست یا به صورت بخارپز به عنوان مخلفات غذا
بادمجان، خوراک مغز
در
نگاه اول این خوراکی بیخاصیت بهنظر میرسد، اما بادمجان حاوی نوعی
آنتیاکسیدان خاص به نام نازونین یا ناسونین است. این آنتیاکسیدان بهصورت
خاص پیری سلولهای مغز را بهتعویق میاندازد. بنابراین مصرف بادمجان مانع
از ابتلا به آلزایمر میشود.
این خوراکی حاوی فیبر فراوانی است.
بنابراین خوردن آن هرچند باعث بروز نفخ میشود، اما به عملکرد بهتر دستگاه
گوارش کمک کرده و مانع چسبندگی روده میشود. بادمجان حاوی پتاسیم است.
بنابراین مصرف بادمجان مانع سکته مغزی و قلبی و زوال عقل میشود.
میزان مصرف: روزانه یک عدد متوسط
شیوه مصرف: به صورت کبابی همراه با نان و به صورت کبابی همراه با ماست یا تهیه خورشت بادمجان بهشرطی که بادمجانها کبابی شده باشد.
پیاز، دوست استخوانها
خوراک
خوشبویی نیست، اما اگر بدانید چه ویژگی خاصی دارد، خوردن آن را ترک
نمیکنید. پیاز حاوی ترکیبی است که روند از دست دادن کلسیم در بدن را کند
کرده و مانع پوکی استخوان میشود. بنابراین مصرف آن برای همه افراد بویژه
زنان پس از شروع دوره یائسگی بسیار مفید است. ویتامین C و فولات موجود در
آن بدن را در مقابل ابتلا به پوکی استخوان بیمه میکند.
میزان مصرف: روزانه نصف عدد متوسط
شیوه مصرف: بهصورت خام همراه با غذا، به عنوان طعمدهنده انواع غذاها و خرد شده همراه با ماست و خیار.