برای جلوگیری از گرفتگی عروق و سکته و ...
مواد لازم :
30حبه سیر ،5عدد لیمو ترش شیرازی
طرز تهیه
لیمو ها را به طور کامل با پوست اما بدون هسته،به همراه سیرها،چرخ کرده،در مخلوط کن میریزیم.سپس مخلوط را در قابلمه ریخته و یک لیتر آب به آن اضافه می کنیم،و آرام به جوش می آوریم به محض به جوش آمدن ، باید از روی شعله برداشته شود. پس از سرد شدن محلول را صاف و در یخچال نگهداری کنید.
طریقه مصرف
30سی سی( 4قاشق غذا خوری لبریز:حدود نصف استکان کوچک )پس از هر وعده غذا به مدت 21 روز میل کنید.سپس 9روز استراحت ،و مجددا 21 روز دیگر استفاده شود(در سال 2دوره کافی است)
منبع : http://shefa-zarin-abad.blogfa.com/