سیر خون را رقیق کرده و در نتیجه جریان خون را تسهیل میکند
ریشه شیرین بیان: این گیاه نیز رقیق کننده خون است.
جینکوبیلوبا: جینکوبیلوبا علاوه بر افزایش گردش خون، مانع از لخته شدن خون می شود.
زنجبیل: اگر چه از این گیاه بیشتر برای رفع حالت تهوع استفاده می شود اما رقیق کننده قوی خون نیز به حساب می آید.
چای کوهی: این گیاه در صورت مصرف با برخی داروها به حد خطرناکی باعث رقیق شدن خون می شود.
چای سبز: ترکیب
EGCG چای سبز غلظت خون را رقیق و ثابت نگه میدارد و دیواره رگها نرم
و انعطاف پذیر، عروق باز و جریان گردش خون منظم می شود.
درمان طبیعی غلظت خون
آلبالو
آب لیموی ترش
موز، زنجبیل، زیره و جعفری
پیاز خام سفید شیرین (افراد دارای غلظت خون و انسداد عروقی نباید در مصرف پیاز پخته زیادهروی کنند)
آلو به صورت ناشتا، خون را تصفیه میکند.
آویشن، موجب کاهش غلظت خون میشود.
آویشن، موجب کاهش غلظت خون میشود
اکلیل الملک (ناخنک)، موجب جلوگیری از لخته خون میشود.
انار، انگور و بید، به عنوان پالایش خون استفاده میشود.
توت سیاه، تمشک، تمبر هندی و پاپریکا (فلفل قرمز آمریکایی)، خون را رقیق میکند.
خیار سبز، خرما، خرقه، چوبه، چغندر، جین سینگ و ترشک (رومکس)، خون را تصفیه میکند.
چای ترش، جلوگیری کننده از غلظت خون میباشد.
کدو مسمایی، سیر، چوب چینی، موجب رقیق شدن خون میشود.
زیتون، دارواش (کشمش کولی) و دم اسب، جلوگیری از سفتی عروق میکنند.
هندوانه،
والک، گیلاس، کلم، کاسنی، غوره، عناب، یونجه، شنبلیله، شبدر، سیاه دانه،
ریواس و زالزالک، زرشک و زغال اخته موجب تصفیه خون میشوند.
هویج، سیب و کرفس موجب باز شدن عروق میشود.
هلو، نعناع، مرزه، ماش و شلیل باعث کاهش غلظت خون میشود.