خواص ارده و شیره به عنوان یک ماده غذایی صددرصد طبیعی بسیار است. کنجد اصلی ترین ماده تشکیل دهنده ارده است که تقویت قوای جنسی و تسکین دردبخشی از خواص آن است.
ارده چیست؟
ارده نام نوعی غذاست که از کنجد کوبیده شده به دست می آید. در حقیقت ارده خود به تنهایی یک ماده غذایی کامل برای هر وعده غذایی بویژه صبحانه است. ارده فاقد هر گونه افزودنی، اعم از شیمیایی و غیرشیمیایی است و به عبارتی صددرصد طبیعی است. ماده اصلی و تنها ماده تشکیل دهنده آن کنجد است. در واقع مایعی است که از کنجد نرم پوست کنده بریان و نرم کوبیده تهیه شده و روغن آن جدا نشده باشد.
خواص بیشمار ارده ادامه مطلب ...
مخلوط شیره انگور، شیره خرما و شیره توت به اندازه هم دریک شیشه مخلوط کنید. سرش که بسته باشه وداخل یخچال نگه داری کنید، این معجون تا دوهفته ماندگاری دارد. این معجون مقوی رو هر 8 ساعت برای بچه ها یک قاشق مرباخوری و برای بزرگترها یک قاشق غذاخوری تا دو هفته میل کنید تا معجزه آن را در درمان کم خونی بی حالی، بی حسی بدن و حال خواب آلودگی دایم ببینید.
حتی برای چاقهاهم خوب است چون چاق کننده نیست. حتما درست کنید و به فرزندانتان هم بدهید. با این غذاهایی که میخوریم ، بدنمون حتما به خوردنیهای مقوی نیاز داره. سه شیره قویتر از قرص آهن میمونه و فوری جذب بدن میشه ولی قرص آهن بدون عوارض نیست و ظرف 24 ساعت از بدن دفع میشه
امروزه با توجه به اهمیتی که گیاهان، به ویژه گیاهان دارویی در جامعه دارند، شاهد افزایش روز افزون مصرف کنندگان دمنوش و جوشانده های گیاهی هستیم.استفاده از گیاهان دارویی به عنوان دمنوش و جوشانده دارای قواعد خاصی است. مهم است بدانید دم کردن و جوشاندن گیاهان دو روش مختلف است و نوشیدنی تهیه شده از هر یک خاصیت و تاثیر جداگانه ای بر بدن دارد. گاهی بر اثر نا آگاهی گیاهی که نیاز به دم کردن آن است را بجوشانیم، نه تنها ممکن است خاصیت آن تغییر کند بلکه گاهی موادی از گیاه آزاد می شود که دارای عوارض ناگواری خواهد بود. در نتیجه از جوشاندن گیاهانی که به صورت فله ای عرضه و توسط افراد نا آگاه و بی تجربه برای درمان دردی پیشنهاد می شود، اجتناب کنید.
اغلب گیاهان دارای بافتی سفت و خشن هستند که بدن قادر به هضم و جذب مواد موثره آنها نیست برای همین منظور باید ابتدا آنها را خرد و از دمکرده آنها استفاده کرد که معمولاً تهیه دمکرده نیاز به زمانی طولانی حتی تا یک ساعت دارد.
در این میان سئوالاتی مطرح می شود از قبیل :
آیا مخلوط قسمت های مختلف گیاهان از قبیل دانه ، ریشه ، ساقه ، برگ و میوه گیاه که به منظور تهیه جوشانده و یا دمنوش مورد استفاده قرار میگیرد دارای اثرات مثبت و یا منفی است یا خیر؟
مطمعناً تهیه انواع دمنوش و جوشانده با استفاده از مخلوط قسمت های مختلف گیاهان به صورت آگاهانه خاصیت درمانی، اثرات تقویت کنندگی و آرام بخشی آنها را افزایش داده و از عوارض جانبی آنها می کاهد، اما باید به این نکته توجه داشت که اگر مصرف به صورت نا آگاهانه باشد از خواص دمنوش کاسته یا باعث ایجاد مسمومیت و بروز عوارض جزئی یا شدید در مصرف کننده می شود.
دمنوش فله ای بهتر است یا کیسه ای؟ ادامه مطلب ...
خواص درمانی
طرز تهیه جوانه شبدر ادامه مطلب ...
خواص درمانی و روش مصرف