X
تبلیغات
رایتل

خواص و فواید ارده و شیره  چاپ

تاریخ : یکشنبه 27 دی‌ماه سال 1394 در ساعت 04:51 ب.ظ

خواص ارده و شیره به عنوان یک ماده غذایی صددرصد طبیعی بسیار است. کنجد اصلی ترین ماده تشکیل دهنده ارده است که تقویت قوای جنسی و تسکین دردبخشی از خواص آن است. 

ارده چیست؟

 ارده نام نوعی غذاست که از کنجد کوبیده شده به دست می آید. در حقیقت ارده خود به تنهایی یک ماده غذایی کامل برای هر وعده غذایی بویژه صبحانه است. ارده فاقد هر گونه افزودنی، اعم از شیمیایی و غیرشیمیایی است و به عبارتی صددرصد طبیعی است. ماده اصلی و تنها ماده تشکیل دهنده آن کنجد است. در واقع مایعی است که از کنجد نرم پوست کنده بریان و نرم کوبیده تهیه شده و روغن آن جدا نشده باشد. 

 

خواص بیشمار ارده  ادامه ...

معجون سه شیره، درمان بی نظیر در کم خونی  چاپ

تاریخ : یکشنبه 27 دی‌ماه سال 1394 در ساعت 04:46 ب.ظ

مخلوط شیره انگور، شیره خرما و شیره توت به اندازه هم دریک شیشه مخلوط کنید. سرش که بسته باشه وداخل یخچال نگه داری کنید، این معجون تا دوهفته ماندگاری دارد. این معجون مقوی رو هر 8 ساعت برای بچه ها یک قاشق مرباخوری و برای بزرگترها یک قاشق غذاخوری تا دو هفته میل کنید تا معجزه آن را در درمان کم خونی بی حالی، بی حسی بدن و حال خواب آلودگی دایم ببینید.

حتی برای چاقهاهم خوب است چون چاق کننده نیست. حتما درست کنید و به فرزندانتان هم بدهید. با این غذاهایی که میخوریم ، بدنمون حتما به خوردنیهای مقوی نیاز داره. سه شیره قویتر از قرص آهن میمونه و فوری جذب بدن میشه ولی قرص آهن بدون عوارض نیست و ظرف 24 ساعت از بدن دفع میشه

نکاتی که بهتر است قبل از تهیه انواع جوشانده و دمنوش بدانید!  چاپ

تاریخ : یکشنبه 27 دی‌ماه سال 1394 در ساعت 04:40 ب.ظ

امروزه با توجه به اهمیتی که گیاهان، به ویژه گیاهان دارویی در جامعه دارند، شاهد افزایش روز افزون مصرف کنندگان دمنوش و جوشانده های گیاهی هستیم.استفاده از گیاهان دارویی به عنوان دمنوش و جوشانده دارای قواعد خاصی است. مهم است بدانید دم کردن و جوشاندن گیاهان دو روش مختلف است و نوشیدنی تهیه شده از هر یک خاصیت و تاثیر جداگانه ای بر بدن دارد. گاهی بر اثر نا آگاهی گیاهی که نیاز به دم کردن آن است را بجوشانیم، نه تنها ممکن است خاصیت آن تغییر کند بلکه گاهی موادی از گیاه آزاد می شود که دارای عوارض ناگواری خواهد بود. در نتیجه از جوشاندن گیاهانی که به صورت فله ای عرضه و توسط افراد نا آگاه و بی تجربه برای درمان دردی پیشنهاد می شود، اجتناب کنید.

اغلب گیاهان دارای بافتی سفت و خشن هستند که بدن قادر به هضم و جذب مواد موثره آنها نیست برای همین منظور باید ابتدا آنها را خرد و از دمکرده آنها استفاده کرد که معمولاً تهیه دمکرده نیاز به زمانی طولانی حتی تا یک ساعت دارد.

در این میان سئوالاتی مطرح می شود از قبیل :

آیا مخلوط قسمت های مختلف گیاهان از قبیل دانه ، ریشه ، ساقه ، برگ و میوه گیاه که به منظور تهیه جوشانده و یا دمنوش مورد استفاده قرار میگیرد دارای اثرات مثبت و یا منفی است یا خیر؟

مطمعناً تهیه انواع دمنوش و جوشانده با استفاده از مخلوط قسمت های مختلف گیاهان به صورت آگاهانه خاصیت درمانی، اثرات تقویت کنندگی و آرام بخشی آنها را افزایش داده و از عوارض جانبی آنها می کاهد، اما باید به این نکته توجه داشت که اگر مصرف به صورت نا آگاهانه باشد از خواص دمنوش کاسته یا باعث ایجاد مسمومیت و بروز عوارض جزئی یا شدید در مصرف کننده می شود.

دمنوش فله ای بهتر است یا کیسه ای؟  ادامه ...

گیاه معجزه گر در درمان کم خونی و پلاکت پایین  چاپ

تاریخ : یکشنبه 27 دی‌ماه سال 1394 در ساعت 04:37 ب.ظ
این بار قصد معرفی گیاه و جوانه گیاهی را داریم که به ندرت افراد به آن توجه نشان داده اند، بی شک این گیاه یکی از معجزات طبیعت در درمان کم خونی و پلاکت پایین می باشد، البته باید این نکته را هم اضافه کنم که خواص درمانی این گیاه در نوع خود بی نظیر بوده و شاید بتوان در مکمل های غذایی گرانقیمت این خواص درمانی را یافت و آن چیزی نیست جز جوانه های گیاه شبدر این گیاه که در گذشته یکی از پرکاربردترین گیاهان دارویی در طب سنتی بوده و امروزه نیز جایگاهی به مراتب والاتر از گذشته را کسب کرده و همچنان پیشتاز میدان رقابت در مقابل مکمل های غذایی مصنوعی و غیر طبیعی است که برای درمان کم خونی مورد استفاده قرار می گیرند، بعضی تا قبل از خواندن این مطلب حتی با شنیدن اسمش هم دچار ناراحتی می شدند چه برسد اینکه آن به صورت خوراکی استفاده کنند. در ادامه مطلب به طرز تهیه ، خواص درمانی و شیوه مصرف اشاره خواهیم کرد. امید است مورد توجه قرار گرفته و ما را از دعای خیر خود فراموش نکنید.

خواص درمانی

  • بهترین در درمان کم خونی و پلاکت پایین
  • تصفیه کننده ی خون و تنظیم فعالیت های کبدی
  • درمان گرگرفتگی و بدخلقی ناشی از علائم یائسگی
  • حاوی مقایدر بسیار کمی کالری و ویتامین‌های A ، C ، تیامین، ریبوفلاوین و نیاسین
  • آرامبخش اعصاب
  • مفید در درمان افسردگی
  • آنتی اکسیدان قوی(ضد سرطان)
  • مفید در مانع شدن از بروز چین و چروک زودرس در پوست
  • پیشگیری از پوکی استخوان و بیماری های قلبی

طرز تهیه جوانه شبدر  ادامه ...

هلیله سیاه طبیعت گرم و خشک دارد  چاپ

تاریخ : یکشنبه 27 دی‌ماه سال 1394 در ساعت 04:33 ب.ظ

خواص درمانی و روش مصرف

  • تقویت معده :  کوبیده سه گرم آن که خوب نرم شده باشد بلکه باید آن را مانند دانه گندم بلغور شود برای هرگونه ناراحتی معده به مدت سه روز صبح ناشتا یک قاشق مرباخوری آن را روی زبان ریخته روی آن مقداری آب گرم میل گردد
  •  تقویت چشم : برای تقویت نور چشم آن را کوبیده به مدت سه الی چهار هفته هر صبح قبل از طلوع آفتاب ناشتا یک قاشق مربا خوری سر پر آن را در دهان ریخته بلافاصله روی آن آب میل کنید
  • تقویت کبد : برای تقویت کبد یک قاشق سوپ خوری نرم شده آن را در یک پیاله کوچک ماست خوری حل کرده بعد از هر غذای ظهر و شب میل کنید مدت مصرف ده روز در صورت تمایل انجام پذیرد
  •  جلوگیری از سفیدی مو : چنانچه دچار سفیدی مو در سر هستید می بایست به مدت یک سال الی یک و نیم سال هر شب نیم ساعت بعد از هر غذا یک قاشق کوبیده آن را در دهان بریزید بعد آب میل کنید به طور حتم جواب قطعی می باشد
  •  یبوست : یبوست های مزمن دائم را می توانید با مصرف چهل شب بدون وقفه بر طرف کنید برای این منظور باید هلیله سیاه ریز و سفت را تمیز کرده دویست گرم آن را کوبیده بعد هر شب به مدت چهل شب پنج گرم آن را روی زبان بریزید بالای آن آب میل کنید اگر درست و بدون وقفه اجرا شود نتیجه حتمی خواهد بود
  •  اسهال : برای بند آوردن اسهال  آن را کمی برشته کنید آنطور که سوخته شود سپس کوبیده یک قاشق سوپ خوری روی زبان ریخته روی آن آب گرم میل کنید
  • بوی بد دهان : چنانچه بد بوئی دهان دارید و نتوانسته ایدآن را علاج کنید می توانید به طور دائم یک دانه کوچک هلیله در دهان بمکید به مدت یک هفته تکرار کنید.

( تعداد کل: 11 )
   1       2       3    >>