نسخه های درمانی

نسخه های درمانی

درمان بیماری ها از منظرهای گوناگون
نسخه های درمانی

نسخه های درمانی

درمان بیماری ها از منظرهای گوناگون

دمنوش های مفید برای درمان نفخ

احساس می کنید که باد کرده اید؟ نفخ برای بسیاری از افراد مبتلا به آن، یک شرایط آزاردهنده است که ممکن است بر فعالیت های کاری و اجتماعی افراد هم تاثیر منفی بگذارد.

دلیل نفخ می تواند گاز معده، یبوست یا نگه داشتن آب باشد. اما از آنجا که برای هر دردی راه حلی وجود دارد، می توانید این دستورالعمل ها را برای شکست دادن نفخ به کار بگیرید. مجموعه ای از نوشیدنی ها و دم نوش ها هستند که می توانند به عنوان عامل پیشگیری در کاهش نفخ به شما کمک می کنند.
 
 دمنوش هایی برای کاهش نفخ

سنا
سنا غنی از آنتراکینون ها است، ترکیبی که ضد یبوست است و میزان آب و الکترولیت ها را در روده  افزایش می دهد و همینطور حرکات حلقوی آن را زیاد می کند (انقباض عضله روده)، فرایندی دوبخشی که خروج مدفوع را تسریع می کند و برعکس مسهل های رایج باعث تقویت عضلات دیواری روده می شود.  ادامه مطلب ...

4 ذرمان طبیعی سردرد

سردرد و میگرن از آن دست مشکلاتی هستند که زندگی را مختل و فرد را دچار مشکلات اساسی می‌کند.

 

اگر شما اغلب دچار سردرد می‌شوید یا میگرن دارید و از عوارض برخی از داورها می‌ترسید باید بدانید که خوشبختانه روش‌های جایگزین مناسبی برای حل مشکلات وجود دارد. در این مطلب کوتاه شما را با چند روش طبیعی درمان سردرد آشنا می‌کنیم. ما همراه باشید.

 


روغن گیاهی نعنا: تسکین هر نوع سردردی  ادامه مطلب ...

درمان سرفه های خشک و سرماخوردگی...

بهترین دمنوش  ها استفاده از پونه کوهی و آویشن برای جلوگیری و درمان سرماخوردگی است

جهت کنترل سرفه های خشک، می توان یک قاشق غذاخوری به دانه را در یک لیوان آب خیساند تا حالت ژله ای پیدا کند و هر چند ساعت یکبار، یک قاشق غذاخوری از آن را میل کنید. دانه های به را در دهان نگهدارید و لعاب آن را قورت دهید.

بهتر است در فصول سرد و به خصوص در موارد شک به بیماری سرماخوردگی از مصرف نوشیدنی های سرد اجتناب کرد.

نوشیدن یک تا دو لیوان دم کرده دارچین در طول روز سیستم دفاعی بدن را نسبت به ابتلا به سرماخوردگی و زکام مقاوم و ایمن می کند. در ضمن در نزله سرد (سرماخوردگی طول کشیده با ترشحات غلیظ و لزج، که به سختی از مجاری تنفسی جدا می شود و می تواند بیشتر به رنگ سفید و کمتر به رنگ های زرد و سبز و تیره باشد) نیز از بهترین دمنوش ها است.

در این مرحله از بیماری، طب ایرانی پیش از هر چیز برای رقیق کردن و دفع اخلاط غلیظ بدن دست به کار می شود. بدین منظور، از بیمار خواسته می شود که سر خود را بپوشاند و حتی آن را با کمک حوله ای که گرم شده، گرم نگاه دارد. استفاده از بخور ترکیبی از گیاهان دارویی شوید، بابونه، بومادران و آویشن و مرزنجوش برای درمان نزله سرد بسیار مفید و مناسب است.

همچنین نوشیدن یک فنجان از جوشانده صاف شده از این ترکیب، هر چند ساعت یکبار، نیز به بیماران مبتلا به نزله سرد توصیه می شود. در کنار این موارد استفاده از غذاهای سبک از قبیل حریره سبوس گندم (تهیه شده از آب، سبوس گندم، نشاسته، کتیرا، روغن بادام و شکر و همچنین مصرف مغز بادام، روغن بادام شیرین و کره گاو) نیز توصیه می شود. همین طور نوشیدن جوشانده ای که از گیاهانی چون زوفا، ریشه شیرین بیان و انجیر تهیه شده باشد، برای نرم کردن سینه مبتلایان به نزله سرد که خلط های غلیظ دارند، مفید است.

درمان سرد مزاجی زنان با گیاهان دارویی

برای درمان سردمزاجی، درمانگران طب سنتی اصلاح سبک زندگی را پیشنهاد و بعد استفاده از گیاهان دارویی یا داروهایی با منشا گیاهی را توصیه می‌کنند.

داشتن رابطه جنسی سالم بین زن و شوهرقطعا در کیفیت و ثبات زندگی مشترک موثر است. سردمزاجی یا کاهش میل جنسی یک اختلال جنسی است که ممکن است در زن یا مرد وجود داشته باشد. سردمزاجی در زنان با اینکه در مقایسه با مردان پیچیده‌تر می‌باشد اما درعین حال در خیلی از موارد به راحتی و با مشاوره‌های جنسی و بدون استفاده از دارو قابل حل می‌باشد. در مواردی نیز استفاده از گیاهان دارویی می‌تواند به حل مشکلات جنسی خانم‌ها کمک کند.

درمان سردمزاجی زنان با داروهای گیاهی 

ادامه مطلب ...