X
تبلیغات
رایتل

فلوس 343  چاپ

تاریخ : سه‌شنبه 20 تیر‌ماه سال 1391 در ساعت 04:42 ب.ظ

نرم کننده سینه - ملین - مسهل - کلیه - شستشوی زخم - مسهل سودا و بلغم - درد مفاصل - نقرس - خناق - یرقان - برطرف کردن تب - مضر معده - بازکردن گرفتگی‌های کبد - بازکردن گرفتگی روده - حصبه - برطرف کننده حرارت جگر و...


 درختی است که دارای ارتفاع 15 – 10 متر می‌باشد. در آفریقا، هند، هیمالیا، برزیل، مصر و ایران می‌روید. قسمت مورد استفاده مغز این گیاه می‌باشد و میوه آن به طول 60 – 30 سانتی‌متر و به قطر 3 – 2 سانتی‌متر می‌باشد.
* نام‌های دیگر آن: چونتور، خیارشنبر، خرنوب هندی، چیم کانی، املتاس، کریال، کرداله، سیال، لاتهی و چم کانی می‌باشد.

1. طبع آن گرم و تر است.
2. فلوس نرم کننده سینه است.
3. مغز فلوس ملین و مسهل است و عوارض سویی به دنبال ندارد.
4. عسل داخل غلاف میوه فلوس برای کلیه مفید می‌باشد و از مبتلاشدن به سنگ کلیه جلوگیری می‌کند.
5. از پوست ریشه گیاه برای شستشوی زخم‌های چرکین استفاده می‌گردد.
6. جهت صفرای سوخته، همراه تمبرهندی میل شود.
7. جهت مسهل بلغم همراه با تربد مخلوط نموده میل شود.
8. جهت مسهل سودا، فلوس را با بسفایج، آب کاسنی، آب برگ بید و آب شاهتره مخلوط نموده میل شود.
9. جهت بازکردن گرفتگی‌های روده همراه با داروهای لعاب‌دار مانند اسفرزه یا ریشه خطمی میل شود.
10. برای بازکردن گرفتگی‌های کبد و رفع درد آن با آب کاسنی، تاجریزی و افتیمون مخلوط نموده خورده شود.
11. برای رفع یرقان و برطرف کردن تب‌های گرم از روش شماره 10 استفاده شود.
12. جهت درمان خناق با آب گشنیز مخلوط نموده غرغره شود.
13. جهت تسکین درد مفاصل، نقرس و نرم کردن ورم‌ها این گیاه را با آب تاجریزی مخلوط نموده به محل بمالند.
14. فلوس برای معده مضر است با مصطکی و انیسون خورده شود.
15. فلوس برطرف کننده حرارت جگر است.
16. جهت بیماری حصبه فلوس را با روغن بادام شیرین و ترنجبین مصرف می‌کنند. 

منبع:http://www.unknown.ir/

شلغم  چاپ

تاریخ : سه‌شنبه 20 تیر‌ماه سال 1391 در ساعت 04:15 ب.ظ

افزایش ادرار - سنگ مثانه – سوزاک - ورم طحال - گواتر - دمل و کورک - باد و نفخ در بدن - درد مفاصل - قند - برفک دهان - آبسه و پیله‎ی دندان - سیاه‎سرفه - اگزما - کمبود نطفه و...


1. طبع شلغم گرم و تر است.

2. اگر صبح شلغم را بهعنوان صبحانه بخوریم و بالای آن چیز دیگری نخوریم مطمئناً تا ظهر سیر خواهیم بود.

3. شلغم باعث تقویت بینایی می‎شود.

4. خوردن شلغم باعث افزایش ادرار و به مزاج لینت می‎بخشد.

5. شلغم تحریک‎کننده‎ی نیروی جنسی است.

6. شلغم دفع‎کننده‎ی سنگ مثانه می‎باشد.

7. هیچگاه شلغم را داغ نخورید سوزاک می‎شوید.

8. برای درمان ورم طحال و سوزش ادرار ریشه باریک شلغم (دم باریک) را تمیز بشویید خشک کنید و بسایید با کمی عسل میل کنید اگر نبود از تخم شلغم استفاده شود.

9. برای تسکین دردهای مفصلی، نقرس، شلغم پخته را به‎صورت ضماد بگذارید.

10. برای ترک پوست دراثر سرمازدگی و خارش از روش شماره 9 استفاده شود.

11. شلغم برای کسانی که گواتر دارند خوردنش مجاز نمی‎باشد.

12. شلغم چاق کننده است.

13. خوردن شلغم باعث کم شدن جوش‎های غرور جوانی می‎گردد.

14. اگر خانم شیردهی شلغم را در دوران شیردهی به کودک بدهد یا خود او مصرف کند یا دوران بارداری بخورد باعث رشد و محکم شدن استخوان کودک، زود درآوردن دندان، زود حرف زدن و زود به راه افتادن می‎شود و در مقابل بیماری‎ها مقاوم‎تر است.

15. برای درمان کم‎خونی شلغم را رنده کرده و با کمی نمک روی آن را بپوشانید با جعفری یا سالاد مخلوط نموده همراه غذا بخورید.

16. جهت گلودرد آب شلغم غرغره کنید.

17. برای سر باز کردن دمل و کورک مرهم شلغم را بگذارید.

18. اگر 40 روز به خوردن شلغم مداومت کنیم بیشتر امراض از بدن خارج می‎شود.

19. تخم شلغم برای باد و نفخ در بدن مفید است (این بیماری در اثر کم‎کاری کبد که نتواند سمومات را دفع کند پشت چشم و پشت پا باد می‎کند و باید از خوردن غذاهای سنگین خودداری کرد). تخم شلغم + تخم ترب + تخم هویج + تخم کرفس از هر کدام 5 گرم در یک لیتر آب جوشانده روزی 3 استکان بخورند و همچنین شلغم ‎داغ را پشت دست و پای ورم نموده بگذارند و آش شلغم که همراه گل سرخ روی آن پاشیده بخورند.

20. آش شلغم برای درد مفاصل مفید است.

ادامه ...

کلم  چاپ

تاریخ : سه‌شنبه 20 تیر‌ماه سال 1391 در ساعت 03:22 ب.ظ

گواتر – برونشیت – ریزش مو - جوش‎های دهان – سوختگی- بی‎خوابی - سیاتیک - محکم شدن ناخن‎ها – راشیتیسم - میگرن – کک‌مک - تقویت بینایی - صاف شدن صدا - دمل - رعشه - درد اعصاب و...


1. طبع آن گرم و خشک است.

2. کسانی که گواتر دارند از خوردن کلم خودداری کنند یا کم بخورند.

3. برای درمان سرفه و برونشیت مزمن از کلم به صورت خام یا سوپ استفاده کنید.

4. برای تسکین دردهای مفصلی و سیاتیک و دیسک روی کلم یک پارچه نازک بیندازید با اتو گرم نموده و روی محل درد بگذارید.

5. برای درمان زخم‎های واریس برگ کلم را پخته تا غلیظ شود به صورت ضماد روی زخم‎ها بگذارید.

6. اگر می‎خواهید کودکتان که تازه به راه افتاده است سریع حرکت کند به او سوپ کلم و کلم بدهید.

7. برای جلوگیری از ریزش مو کلم را پخته، پوست سر و مو را ماساژ دهید.

8. برای درمان زخم‎های عمیق و سرطانی کلم را پخته با آرد جو مخلوط نمایید به صورت ضماد روی زخم‎ها بگذارید.

9. برای از بین بردن زردی پای دندان‎ها کلم را بسوزانید با سوخته آن مسواک کنید.

10. برای از بین بردن جوش‎های دهان روزی 3 بار با سوخته کلم مزمزه کنید.

11. برای رویش مو سوخته کلم را عرق بید و گزنه مخلوط نموده صاف کنید سر را ماساژ دهید.

12. برای درمان سوختگی، سوخته کلم را با سفیده تخم‎مرغ مخلوط نموده روی محل بمالید.

13. اگر چنانچه افعی یا مار فردی را گزید، 5/6 گرم تخم کلم را در آب پخته میل نمایید و فوراً به پزشک مراجعه نمایند.

14. برای از بین بردن لکه‎های پوستی 5/6 گرم تخم کلم را در 150 سی‎سی آب پخته در فواصل غذا میل کنید.

15. برای تحریک و تقویت نیروی جنسی از روش شماره 14 استفاده گردد.

16. کسانی که دچار بی‎خوابی شده‎اند از سالاد کلم شب استفاده کنند.

ادامه ...

قره‌قاط 495  چاپ

تاریخ : سه‌شنبه 20 تیر‌ماه سال 1391 در ساعت 03:18 ب.ظ


پایین آورنده قند خون - خونریزی سینه - نقرس - اسید اوریک - سوزاک - تصفیه کننده خون - خارش - بواسیر - اشتهاآور - تصلب شرائین - سرطان - سودا - بی‌اختیاری ادرار - ورم پورستات و...


قره‌قاط 495

* قره‌قاط را گونه‌های متفاوتی است که به شرح ذیل می‌باشد:
قره‌قاط با نام علمی Vaccinium arctostaphylos L.
قره‌قاط سیاه با نام علمی Vaccinium myrtillus L.
قره‌قاط سرخ با نام علمی Vaccinium vitix-idaea L.
* نام‌های دیگر آن: سیاه گیله، قره‌قروت، قراقاط، قراقاظ، قراطاط، سیاه‌دار، قره‌قاط سیاه و قره‌قاط سرخ می‌باشد.

1. طبع آن سرد و خشک است.
2. قره‌قاط سیاه پایین آورنده قند خون است و برای ناراحتی‌های مجاری ادرار از دمکرده این گیاه می‌توان استفاده کرد.
3. برای قطع خونریزی از سینه از دمکرده برگ و میوه آن می‌توان استفاده کرد.
4. جهت درمان سوزاک از دمکرده برگ‌های قره‌قاط سرخ می‌توان استفاده کرد.
5. برگ‌های قره‌قاط سرخ کاهش‌دهنده اسید اوریک و برطرف‌کننده نقرس می‌باشد.
6. جهت درمان سنگ‌کلیه از دمکرده برگ‌های قره‌قاط سرخ می‌توان استفاده کرد.
7. مقدار دمکرده آن 20 گرم در یک لیتر آب‌جوش می‌باشد.
8. پایین آورنده فشارخون می‌باشد.
9. تصفیه‌کننده خون است.
10. جهت ضدعفونی کردن دهان و گلو با جوشانده برگ و میوه قره‌قاط غرغره شود.
11. برای بیماری‌های جلدی از قبیل جوش، زخم و سوختگی با جوشانده قره‌قاط کمپرس شود.

ادامه ...

گل ساعتی 436  چاپ

تاریخ : سه‌شنبه 20 تیر‌ماه سال 1391 در ساعت 03:03 ب.ظ

ضد اسپاسم - التیام زخم - رماتیسم - میگرن - درمان کننده بی‌نظمی عصبی دوران بلوغ و...


* این گیاه سمی است و سعی کنند جهت مصرف داخلی از آن استفاده ننمایند.
* نام‌های دیگر آن: زهره‌الساعه، پاسی فلورا، چرخ‌الفلاک و ابوسبعه الوان می‌باشد.

1. طبع آن گرم است.
2. ریشه گل ساعتی به مقدار کم به صورت دمکرده برای کشتن کرم معده مفید است.
3. دمکرده کمی از گل این گیاه آرام‌بخش، ضد اضطراب و برطرف کننده بی‌خوابی می‌باشد.
4. دمکرده گل ساعتی ضد اسپاسم است.
5. جهت التیام زخم از برگ‌های آن به صورت ضماد می‌گذارند.
6. دمکرده آن برطرف کننده بی‌نظمی‌های عصبی – هورمونی دوران بلوغ می‌باشد.
7. جهت درمان حالت‌های عصبی دوران یائسگی از دمکرده این گیاه استفاده می‌شود.
8. جهت دردهای رماتیسمی از عصاره این گیاه به مقدار چند قطره می‌توان استفاده کرد.
9. عصاره این گیاه برای میگرن و ناراحتی‌های مغزی مفید است.
10. مقدار دمکرده آن حدود نیم گرم در 200 سی‌سی آب‌جوش می‌باشد. 

منبع:http://www.unknown.ir/

( تعداد کل: 14 )
   1       2       3    >>