رنگ زردرنگی شادیآفرین،درخشان،زنده و محرک.سبزیجات و میوههای زردرنگ معمولا اشتها آور و در عین حال مناسب برای هضم غذا میباشند.میوهجات و سبزیهای زردرنگ تصفیهکننده کبد و رودهها و کلیههاست.این مواد غذایی در درمان بیماریهای معده (ورم معده) کیسه صفرا یبوست و فشار خون و همین طور مشکلات ریوی مناسب هستند و در تقویت غدد لنفاوی قلب موثرند و بسیار انرژیزا میباشند و محرک اعصاب.
زردآلوسرشار از انرژی،موثر در درمان یبوست،کاهشدهنده افسردگی و تقویتکننده اعصاب.
آناناستقویتکننده روده،نیرو بخش،مناسب برای هضم غذا و موثر در بیماریهای ریه.
بهتقویتکننده اعصاب و قلب،موثر در
درمان بیماریهای ریوی و سل.همچنین در درمان ورم معده و روده از این میوه استفاده میشود.
گلابیاز بین برنده
ضعف و بیحالی،تقویتکننده اعصاب،رفع تنبلی رودهها،رفع یبوست و بیماریهای رودهای و معده،موثر در درمان سل ریوی،از بین برنده سنگ کلیه.
آلوانرژیزا و از بین برنده
کمخونی و ضعف و سستی،برطرفکننده یبوست،محرک اعصاب،مناسب برای کلیهها. سیب زردانرژیساز،ضد عفونی کننده قوی روده و مناسب برای تقویت رودهها و معده،محرک کلیهها و مناسب برای سنگ کلیه و مجاری ادرار،تقویتکننده اعصاب،رفعکننده یبوست و اسهال، مناسب برای اختلالات تنفسی.
منبع:
گردآوری: گروه سلامت سیمرغ
منبع:jamejamonline.ir