نسخه های درمانی

نسخه های درمانی

درمان بیماری ها از منظرهای گوناگون
نسخه های درمانی

نسخه های درمانی

درمان بیماری ها از منظرهای گوناگون

نسترن 407

ناراحتی لثه - التهاب کلیه - آب آوردن انساج - رفع سستی - ورم مثانه - تصفیه کننده خون - برطرف کننده غم و اندوه - اسهال - اسهال خونی - تپش قلب - درمان حبس البول - تقویت رحم - سنگ کلیه - نرمی استخوان - جلوگیری از پیری زودرس - سرماخوردگی - آنفلوآنزا - پروستات - درمان نازایی - سل و...


نام‌های دیگر آن: دلیک، شجره‌العلیق، گل سرخ بری، ورد‌الکب، ورداحمربری، گل سرخ وحشی، وردبری، نستر و بنگل می‌باشد.

1. طبع آن گرم و خشک است.
2. سرشار از ویتامین ث می‌باشد.
3. میوه خشک آن را بیش از یک سال نمی‌توان نگه‌داری کرد.
4. در دوران نقاهت از دمکرده میوه این گیاه استفاده شود.
5. برای جوشانده میوه این گیاه را نباید زیاد جوشاند.
6. جهت ناراحتی‌های لثه و درد دندان از جوشانده این گیاه مزمزه شود.
7. جهت رفع حالت سستی در بدن از جوشانده میوه این گیاه بنوشند.
8. جهت درمان التهاب کلیه از جوشانده میوه این گیاه استفاده می‌شود.
9. جوشانده میوه این گیاه برطرف کننده آب آوردن انساج می‌باشد.
10. جهت درمان ورم مثانه از دمکرده میوه این گیاه استفاده می‌شود.
11. میوه این گیاه سرشار از کلسیم است.
12. دمکرده میوه این گیاه تصفیه کننده خون است.
13. جهت برطرف کردن غم و اندوه 10 گرم میوه این گیاه را در 300 سی‌سی آب سرد به مدت 3 ساعت خیسانده سپس حرارت داده تا به جوش آید 15 دقیقه دم‌کرده روزی 3 فنجان بنوشند.
14. جهت درمان اسهال و اسهال خونی 20 گرم میوه این گیاه را در 500 سی‌سی آب‌سرد به مدت 3 ساعت خیسانده سپس حرارت داده تا به جوش آید 15 دقیقه دم‌کرده روزی 3 فنجان بنوشند.
15. برای درمان تپش قلب 10 گرم میوه نسترن را به مدت 3 ساعت در 300 سی‌سی آب‌سرد خیسانده سپس با حرارت ملایم جوش آورده 5 دقیقه جوشانده 15 دقیقه دم‌کرده روزی 3 فنجان بنوشند.
16. جهت درمان حبس‌البول 10 گرم میوه نسترن را در 300 سی‌سی آب‌جوش 15 دقیقه دم‌کرده قبل از هر غذا یک فنجان بنوشند.
17. جهت درمان نرمی استخوان و کمبود ویتامین ث یک کیلو میوه نسترن را با 300 گرم نبات کوبیده سپس با 2 لیتر آب مخلوط نموده به مدت 15 روز در یک محل گرم گذاشته سپس صاف نموده قبل از غذا یک فنجان بنوشند.

۱۸. جهت درمان ورم چرکی کلیه از جوشانده و دمکرده میوه نسترن استفاده شود.
19. شیاف میوه نسترن باعث تقویت رحم و رطوبت آن را خشک‌می‌کند.
20. جهت دفع سنگ کلیه 15 گرم میوه نسترن را ابتدا خرد نموده در 300 سی‌سی آب سرد جوشانده 15 دقیقه دم‌کرده قبل از غذا یک لیوان بنوشند.
21. جهت درمان سنگ کیسه صفرا از جوشانده یا دمکرده میوه نسترن میل شود.
22. جوشانده میوه نسترن دفع کننده کرم معده است.
23. ضماد گل نسترن التیام دهنده زخم است.
24. جهت مداوای خُرخُر بی‌موقع قبل از غذا یک فنجان از دمکرده میوه نسترن میل شود.
25. جهت درمان سرماخوردگی و آنفلوانزا از دمکرده میوه نسترن استفاده شود.
26. کسانی که آلبومین در ادرار آن‌ها دیده می‌شود از دمکرده میوه نسترن استفاده کنند.
27. دمکرده میوه نسترن از پیری زودرس جلوگیری می‌کند.
28. برای کم‌خونی از دمکرده میوه نسترن قبل از غذا یک فنجان بنوشند.
29. برای درمان دیابت از جوشانده و دمکرده میوه نسترن 10 صبح و 5 عصر یک فنجان بنوشند.
30. برای درمان زخم معده و ورم معده از جوشانده و دمکرده میوه نسترن میل کنند.
31. جهت درمان یبوست از مربای گل نسترن استفاده شود.
32. جهت درمان لاغری از دمکرده و یا مربای گل نسترن استفاده شود.
33. جهت درمان ورم پروستات از مربا و شربت نسترن استفاده شود.
34. جهت رفع مرض هاری از جوشانده ریشه نسترن استفاده شود.
35. جهت اخلاط خونی مسلولین از دمکرده میوه نسترن میل شود.
36. جهت درمان نازایی از گل نسترن همراه با عسل میل کنند. 

منبع:http://www.unknown.ir/

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد