نسخه های درمانی

نسخه های درمانی

درمان بیماری ها از منظرهای گوناگون
نسخه های درمانی

نسخه های درمانی

درمان بیماری ها از منظرهای گوناگون

مصطکی 425


تقویت حافظه - از بین بردن جوش - محکم شدن لثه - خوشبویی دهان - سردرد - سنگینی گوش - دیابت - انزال زودرس - سوءهاضمه - یبوست - مسهل بلغم - تقویت سینه و ریه - تسریع جریان خون - رعشه - سردی کبد - پرش اعضاء و...

 

* نام‌های دیگر آن: رماس، رماست، وَکشَک، کِیَه، مصطکی رومی، کندر رومی، مستکی، علک رومی، مُصطَکا، سنحیونس، مَصطَکا، سخینس، شجره‌المستکی، ماستیک، ازاه، ماستیکنر، سطنجی، المیکه، گیا، سخجینوس و سخینا می‌باشد.

1. طبع آن گرم و خشک است البته درخت آن دارای طبع سرد و خشک می‌باشد.
2. مصطکی شیره و صمغ گیاهی است که از درخت گرفته می‌شود.
3. جهت تقویت حافظه 20 گرم مصطکی، 10 گرم کندر و 10 گرم میخک را ساییده با عسل مخلوط نموده روزی یک گرم میل کنند.
4. جویدن مصطکی باعث محکم‌شدن لثه و خوشبوشدن دهان می‌گردد.
5. جهت از بین بردن جوش‌ها برگ درخت مصطکی را آب‌پز نموده روی جوش‌ها بگذارند.
6. جهت بهم آوردن استخوان شکسته برگ درخت مصطکی را جوشانده بصورت ضماد بگذارند.
7. جهت سردردهای سرد روزی یک حبه از مصطکی خورده شود.
8. برای درمان گرفتگی و سنگینی گوش با روغن کنجد مخلوط نموده یک یا دو قطره داخل گوش بچکانند تحت نظر پزشک مصرف شود.
9. خوردن مصطکی از انزال زودرس جلوگیری می‌کند.
10. درمان کننده دیابت بی‌مزه می‌باشد همراه کندر میل شود.
11. جهت صفرابری همراه صبرزرد میل شود.
12. برای سوءهاضمه مفید می‌باشد نیم ساعت بعد از غذا یک حبه کوچک مکیده شود.
13. برطرف کننده یبوست است شب یک حبه مکیده شود.

. جهت زخم‌های داخلی از مصطکی به صورت مکیدن استفاده شود.
15. مصطکی تسریع کننده جریان خون است.
16. تقویت کننده سینه و ریه می‌باشد.
17. جهت آرام کردن سرفه‌های سرد و قطع خونریزی معده مصطکی را در آب جوشانده کم‌کم بنوشند.
18. مصطکی با غاریقون مسهل بلغم است با صبرزرد مسهل صفرا و با هلیله مسهل سودا می‌باشد.
19. جهت رفع سردی کبد و جلوگیری از آمدن آب دهان یک کیلو قند را در 500 گرم گلاب حل کرده سپس 5 گرم مصطکی اضافه نموده می‌جوشانند تا به قوام آید سپس روزی 10 گرم میل کنند.
20. برای درمان رعشه و پرش اعضاء از روغن مصطکی میل شود و محل را بمالند.
* طرز تهیه روغن مصطکی: 100 گرم مصطکی را ابتدا در 140 گرم روغن زیتون با حرارت آب‌جوش حل نموده سپس 240 گرم روغن زیتون مجدداً به آن اضافه نموده و هم می‌زنیم تا روغن یکنواختی بدست آید. 

منبع:http://www.unknown.ir/

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد