نسخه های درمانی

نسخه های درمانی

درمان بیماری ها از منظرهای گوناگون
نسخه های درمانی

نسخه های درمانی

درمان بیماری ها از منظرهای گوناگون

ضدقند گیاهی(ضد دیابت)


نکات مهم

الف):استفاده از خرما ویا عسل کاملاً طبیعی بجای قند.

ب):تسلط بر اعصاب و دوری از هر نوع استرس.

ج):کاهش مصرف مواد غذایی با نشاسته سریع الهضم(برنج-ذرت) و بجای آن استفاده از نان جو (نشاسته دیر هضم).

د):مصرف  انواع میوه ها و سبزی ها (به جز موز و انگور شیرین)نگران قند میوه ها نباشید زیرا که قند اکثر میوه ها باعث افزایش قند خون نمی شود،بلکه وجود مواد ویتامینی و آنتی اکسیدانی و انسولین گیاهی در آنها باعث تنظیم قند خون می شود.میوه هاو سبزیهای  مفید در بیماری قند:هویج انگور کم شیرین -  آب پوست داخلی هندوانه-توت-گرمک- لوبیا سبز- کدو-لیمو ترش- لوبیا-گوجه فرنگی-سیب-سیب زمینی ترشی-آرتیشو(کنگر فرنگی)- خیار و انواع آن-پیازچه-شنبلیله-تره فرنگی-کاهو-شلغم خام-پرتقال ترش-انار-دارابی-عناب و...

 

 

نسخه اول : 50 گرم ریشه بابا آدم+25گرم قره قاط+25 گرم مریم گلی+25 گرم شاتره+25 گرم تخم گشنیز+25 گرم گزنه+25 گرم برگ گردو+25 گرم برگ شنبلیله+25 گرم بومادران.

همه را کاملاً ساییده،مقدار یک قاشق غذا خوری برای یک لیوان آب جوش دم کرده روزی 2 لیوان میل کنید.

نسخه دوم:50 گرم تخم شنبلیله+25 گرم تخم خرفه+25 گرم تخم گشنیز+25 گرم تخم کاهو.

مواد بالا را کاملاً ساییده، یک قاشق چایخوری را به یک کاسه کوچک ماست مخلوط کرده ،با ناهار وشام میل کنید.

نسخه سوم:  مقداری از مخلوط عرق گیاهان:گردو+گزنه+شاتره+شنبلیله+بومادران+کلپوره(مریم نخودی)،را باهم و با نسبت مساوی به صورت 2 تا 3 لیوان در روز میل کنید.

نسخه چهارم: صبح تا صبح مصرف 5 عددعدس الملک(عدس کوهی)با 3 دانه ریز اسپند .

نسخه پنجم: یک قاشق غذا خوری سرکه سیب را در یک لیوان پر آب ریخته قبل از ناهار وشام میل کنید.

نسخه ششم: کدوی خرشتی تازه  رنده شده را با مقداری پودر شنبلیله داخل یک کاسه کوچک ماست مخلوط کرده ،روزی 1 تا2 کاسه با ناهار و شام میل میکنید.

نسخه هفتم: 50گرم علف چشمه+25 گرم شاتره+25گرم بومادران+25 گرم جفت گردو(پوسته چوبی داخل مغز).

مواد بالا را کاملاً ساییده سپس یک قاشق مرباخوری از مخلوط آنها را با یک لیوان آب جوش دم کرده روزی 2 لیوان میل کنید.

نسخه هشتم: مصرف خوراکی ژل آلوئه ورا به صورت یک قاشق چایخوری قبل از ناهار و شام.

نسخه نهم: یک قاشق مرباخوری چای قرمز(تمر مکی)را باتکه ای چوب دارچین به مدت ۱۰ دقیقه دم کرده روزی دو فنجان میل کنید.



منبع : http://rezamohammadijavidi.blogfa.com

 

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد