نسخه های درمانی

نسخه های درمانی

درمان بیماری ها از منظرهای گوناگون
نسخه های درمانی

نسخه های درمانی

درمان بیماری ها از منظرهای گوناگون

7 میوه و سبزی برای زیبایی پوست


میوه‌هایی مثل انگور، پرتقال، گریپ‌فروت، خیار، تمشک، شاه‌توت، توت‌فرنگی، گوجه‌فرنگی و ... در خدمت زیبایی پوست هستند و لطافت و زیبایی پوست را تضمین می‌کنند. پس تا می‌توانید میوه و سبزیجات میل کنید تا پوستی میوه‌ای داشته باشید.


گذر زمان، آلودگی هوا، آسیب‌های خورشید، لطافت و درخشندگی پوست را به تاراج می‌برند و خال‌ها و لکه‌های رنگی به ارمغان می‌آورند. برای مقابله با این آسیب‌ها و صاف و مرطوب نگه داشتن پوست، میوه‌ها بهترین گزینه محسوب می‌شوند. هر نوع پوست نیازهای مخصوص به خود را دارد و میوه و سبزیجات اگر درست انتخاب و مصرف شوند می‌توانند به این نیازها پاسخ دهند.

انگور

انگور

در طب سنتی هند به انگور «خون گیاهی» یا «مروارید حیات» گفته می‌شود و هزاران سال است که از آن برای درست کردن مواد آرایشی - زیبایی و فیتوتراپی یا همان درمان بیماری‌ها با داروهای گیاهی استفاده می‌شود.

 

خواص زیبایی انگور: انگور سرشار از ویتامین‌ها، اسیدهای میوه و آنتی اکسیدان‌ها بوده و قابض فوق‌العاده‌ای محسوب می‌شود. این میوه‌ی خوشمزه، همه‌ی پوست‌ها را تقویت، مرطوب و روشن می‌سازد.

 

انگور در خدمت سلامتی: انگور با توکسین‌ها مبارزه می‌کند و باعث پاک‌سازی عمقی بدن می‌شود. انگور دارای خواص ضدخستگی است و باعث تقویت قوای جسمی و فکری می‌شود. این «مروارید حیات» روح را از افکار تکراری و مزاحم خلاص می‌کند و بهترین میوه برای حفظ و تقویت و نشاط و شادابی بدن محسوب می‌شود.

 توصیه می‌کنیم پوست‌تان هر نوعی که باشد از خوردن انگور غافل نشوید.

 


میوه‌های قرمز رنگ: رنگدانه‌های جوانی 

ادامه مطلب ...

ضدآفتاب‌های خوراکی

برخی از مواد غذایی مختلف می‌تواند پوست را در مقابل اثرات مضر اشعه فرابنفش خورشید محافظت کنند. مهم‌ترین این مواد ویتامین‌های C و بتاکاروتن است که بتاکاروتن همان پیش‌ساز ویتامین A محسوب می‌شود.

میوه و سبزی

ویتامین‌های محافظت کننده از پوست در میوه‌ها و سبزیجات تازه وجود دارد و می‌توان با قاطعیت گفت که اگر بخواهیم جلوی اثرات مخرب اشعه فرابنفش را بگیریم، باید بیشتر میوه و سبزی تازه مصرف کنیم.
استفاده از میوه‌ها و سبزی‌ها بخصوص مرکبات بسیار اهمیت دارد. محصولاتی مثل هویج و گوجه‌فرنگی حاوی مقادیر زیادی بتاکاروتن هستند.
در شرایط طبیعی می‌توان در همین حد به مصرف مواد غذایی اکتفا کرد ولی در شرایطی که افراد دارای پوست‌های حساس هستند، محافظت در برابر اثرات مخرب اشعه فرابنفش تنها با خوردن چندین کیلو از این میوه‌ها و سبزیجات ممکن است.   ادامه مطلب ...

این نوشیدنی ها :مرهمی برای معده

دل درد، حالت تهوع، نفخ، درد معده و غیره. اگر با هضم غذا و معده‌تان مشکل دارید بدون شک راه‌های زیادی را رفته‌اید تا درمانی پیدا کنید. باید بدانید که بر خلاف برخی از نوشیدنی‌ها که معده را به زحمت می‌اندازند نوشیدنی‌های دیگری هم هستند که به کمک این ارگان حیاتی می‌آیند. با ما همراه باشید تا با نوشیدنی‌های دوستدار معده آشنا شوید.

آب سبزیجات

آب سبزیجات برای هضم بهتر چربی‌ها

آب سبزیجات حاوی مواد معدنی متعددی مانند پتاسیم، منیزیم و کلسیم و آب می‌باشند و برای همین هم می‌توانند بدن را از زیر فشار اثرات منفی غذاهای چرب و اسیدی مانند گوشت‌های چرب، سوسیس و کالباس‌ها و غیره در آورد. آب موجود در این نوشیدنی‌ها نیز برای هضم راحت‌تر غذا لازم و ضروری است.   ادامه مطلب ...

راههای درمان درد معده با داروهای گیاهی

 درمان درد معده بانعناع

حتما شا هم  شنیده اید که نعناع درمانی است برای معده درد و دل پیچه، بعد از مطالعه پژوهش های بسیاری، اثر کلیدی نعناع بر درمان معده درد تایید شده است. نعناع با داشتن اثر ضد اسپاسم در دستگاه گوارشی، می تواند تاثیر سریع و محسوسی داشته باشد.

 روغن نعناع که عصاره ای از نعناع است، نیز برای درمان دردهای معده استفاده می شود، اما برای استفاده خانگی به کسانی که از معده درد رنج می برند، نوشیدن چای نعناع می تواند بهترین پیشنهاد باشد. باید توجه داشته باشید که تمام گیاهان دارویی برای معده درد خوب نیست و ممکن است باعث سوزش معده و تشدید درد شود.

 

گشنیز

گشنیز از خانواده جعفری و دارای رایحه خوشی است که بیشتر آثار گیاه عمدتاً به آن ارتباط دارد. آثار این گیاه عبارتند از: مقوی معده، ضداسپاسم، ضددرد (دل درد)، ضدمیکروب، ضدقارچ، تقویت کننده قوای جنسی، هضم کننده غذا، صفراآور، آرام بخش، کاهش دهنده قندخون، کاهش دهنده چربی خون و کاهش دهنده فشارخون. 

چای بابونه

 

چای بابونه که همیشه بعنوان رایج ترین چای آرامبخش شناخته شده است، می تواند به سهولت دستگاه گوارشی را تحت فشار قرار دهد. از آنجایی که بابونه ضد اسپاسم و ضد التهاب می باشد به حالت تهوع و سوزش های سرِ دل کمک کند. بابونه به ناراحتی های معده ای کسانی که، معده درد های عصبی دارند، کمک کند.

زیره سبز

 زیره ی سبز گیاهی بوته ای و علفی به ارتفاع 0،5 متر است که خاصیت های زیادی دارد. از خواص زیره سبز می توان به بادشکن، مقوی معده، ضد اسپاسم، افزایش دهنده شیر مادران شیرده اشاره کرد و همچنین خاصیت آنتی اکسیدانی قوی ای دارد.زیره سبز ضد تشنج، ضد صرع، مقوی معده، و عرق آور، ضد سم، ضد صفرا، تقویت کننده قوای جنسی، قابض، ضد نفخ، ضد احتقان، هضم کننده غذا و ادرار آور نیز می باشد.

 هل 

ادامه مطلب ...

عرق ترخون اشتهاآور

خواص درمانی عرق ترخون:
عرق ترخون اشتهاآور است
عرق ترخون مقوی معده می باشد
عرق ترخون ضدکرم است
عرق ترخون چاق کننده می باشد
عرق ترخون صفرازدا است

توضیحات درمورد اشتهاآور بودن عرق ترخون:
بی اشتهایی عصبی یک بیماری جدی است و یک سری نشانه های مـرتبط باگرسنگی عبـارتنداز کم خونی-مووناخن شکننده – خشکی پوست – سردی بدن – یبـوست – پیـدایش موهـای نرم و کرکی روی تنه – افسردگی – بیخوابی – وسواس درمورد غذا

مقدارمصرف عرق ترخون:
مصرف عرق ترخون در بزرگسالان:روزی سه بار یک فنجان عرق ترخون نیم ساعت قبل ازغذا میل شود
مصرف عرق ترخون در کودکان:روزی سه بار نصف فنجان عرق ترخون نیم ساعت قبل ازغذا میل شود

مورد احتیاط مصرف عرق ترخون:
عرق ترخون در زنان باردار و کودکان زیر ۷ سال ممنوع می باشد

سایر توصیه ها جهت چاق شدن با عرق ترخون:
– روزی سه بار پودر مالت جو همراه شیر یا آب میوه یک ساعت بعدازغذامیل شود.
– مغز بادام ۱۰۰گرم و پودرنارگیل ۱۰۰ گرم و شکر ۲۰۰ گرم باهم مخلوط کرده پودرنموده روزی ۱ قاشق غذا خوری صبح ها میل شود.

جهت چاق شدن با عرق ترخون پرهیز شود:
ترشیجات – ماست – دوغ – انواع ساندویچ – غذاهای کنسرو