نسخه های درمانی

نسخه های درمانی

درمان بیماری ها از منظرهای گوناگون
نسخه های درمانی

نسخه های درمانی

درمان بیماری ها از منظرهای گوناگون

نسخه های درمانی



1-آب آهن  که آهن را در آتش سرخ کرده در آب اندازند و از آب آن بنوشند،معده را قوت بخشد و زخم روده را سود کند و ضعف باه و هیضه(استفراغ واسهال)وسموم بدن را بر طرف نماید و برای کم خونی مفید باشد.

2-نخود را اگر پخته آب یا خود آن را بخورند رنج سرفه بلغمی را رفع کند و آواز را باز وصاف گرداند ومیل جماع آورد.

3-کاکوتی را اگر نیم مثقال بخورند،بلغم را از بدن دور سازد ومعده و جگر را قوت بخشد ودرد سینه و رنج طحال را برطرف گرداند.

4-زرشک را اگر جوشانده شربت کنند،پیچش شکم و اسهال  و غش و ضعف قلب و جگر و کرم معده وصفرا و عطش را رفع نماید.

5-عرق شاتره همراه با کاسنی را اگر در روز سه فنجان قبل از هر وعده غذا بخورند هر نوع خارش پوست را بر طرف سازد.

6-دارچین را اگر ناشتا بخورند ،سرفه کهنه را دور کند و درد کلیه و سکسکه و فراموشی را دور گرداند.

7-زعفران اگر بلغمی مزاج هر صبح بخورد.معده را قوت بخشد و غم از دلش بزداید و قوه باه و کلیه وکمر را به قوت آورد.

8-ریواس را اگر شربت کرده بخورند تشنگی مفرط و تهوع واستفراغ که از صفرا باشد بنشاند واگر آب آن را با آرد جو خمیر کرده بمالند باد سرخ و جوش های سرخ سوزنده را زایل نماید.

9-سرکه اگر صفرایی مزاج هر روز با غذا بخورد.صفرا را در اول فرو نشاند وتشنگی را تسکین بخشد واگر بر جای نیش عقرب گذارند بهبود بخشد و درد آن را ساکن نماید.

10-پر مرغ را اگر بسوزانند وبسایند وبر جراحت بپاشند جراحت را تا دو سه روز به هم آورد




منبع : http://teb-salamat.mihanblog.com/post/65

از ترکیبات ومیوه ها حداکثر بهره را ببریم !

 

 

 

 

سیب را پوست نکنید:

 

 

 ترکیب: جوی دوسر + سیب

 

نتیجه: داشتن قلب سالم‌تر

 

 

 

جوی 2 سر ترکیب‌های فوق‌العاده در خودش دارد که می‌تواند به بدن شما کمک کند. اولین آن‌ها بتاگلوکان است که فیبری است که میزان کلسترول خون را کاهش می‌دهد و دومی هم آون‌ترامید است که ترکیبی است از تبدیل LDL (یا چربی بد خون) به رادیکال‌های آزاد که در بدن آسیب‌رسان هستند، جلوگیری می‌کند. اما اگر می‌خواهید قلب‌تان را با غذای مفیدتر بیمه کنید، سیب را هم به سفره‌تان اضافه کنید اما یادتان باشد مواد مفید برای قلب در پوست سیب است پس پوست سیب را نکنید. سیب منبع غنی فلانوئیدها است که یک آنتی‌اکسیدان بسیار قوی است که مانع از شکل‌گیری رادیکال‌های آزاد در بدن می‌شود و میزان التهاب در بدن را هم کاهش می‌دهد.یک پیشنهاد ما درست کردن ماست سیب است،‌ یعنی می‌توانید قطعات سیب را به همراه جو، سیر و کشمش به ماست خودتان اضافه کرده و آن را به همراه غذای‌تان نوش‌جان کنید.

 

 

ادامه مطلب ...

خواص انواع گیاهان داروئی، عصاره و عرقیات

 

 

گیاهان دارویی و خواص آنها:

 

 

عرق گیاهی اسطوخدوس (مفرح اعصاب)

 

رفع اضطراب، ضد تشنج، آرام بخش، خواب آور، تقویت کننده مغز و اعصاب

 

 

 

عرق گیاهی شنبلیله (دیابت)

 

علاج قند خون از راه فعال کردن لوز المعده و تولید انسولین طبیعی

 

   ادامه مطلب ...

انبه

 

 

 

 

انبه درختی است زیبا که ارتفاع آن تا 10 متر می رسد . منشا انبه هند و مالزی و برمه می باشد ولی هم اکنون در تمام مناق استوایی و حاره کشت می شود . انبه از 4000 سال پیش وجود داشته است .

 

 

 

برگهای این درخت نیزه ای شکل ، گلهای آن زرد یا قرمز رنگ و بصورت خوشه ای وجود دارد . میوه آن که انبه یا منگو نامیده می شود بیضوی شکل و دارای طعمی مطبوع وشیرین بوده و دارای هسته ای نسبتا بزرگ است . انبه در اوائل ماه می می رسد و تا اوائل سپتامبر موجود است .

 

   ادامه مطلب ...

آب هندوانه نشاط آور و ضد گرماست

 


 

 

 

هندوانه ویژه تقویت صفرا و ضد نقرس است. هندوانه هم میوه و هم سبزی است یعنی در واقع خواص هر دو را دارد و سرشار از بتاکاروتن و عامل ضد سرطان است.

 

در هر 100 گرم هندوانه 12 کالری وجود دارد، خربزه 21 کالری، بر خلاف آن‌چه در ضرب المثل ایرانی شایع است که می‌گوید فکر نان کن که خربزه آب است، این میوه چاق کننده و افراط در آن بیماری قند می‌آورد. زادگاه هندوانه تاشکند بوده که جزء ایران قدیم است.هندوانه آب میوه‌ای نشاط آور، ضد گرما، یک نوشابه فیزیولوژیک است. برای هر سنی مفید و گوارا و سازگاری دارد.95درصد وزن هندوانه آب است، اما سرشار از کلیسم و پتاسیم، فسفر، منیزیم، آهن، روی، نیکل، فلور،؛ ید و مواد قندی و تلخه است.

 

  ادامه مطلب ...